MailandNews.com da gitti !!

0
eki
Arada sırada çökse de üç yıldır free pop3 e-mail ihtiyacımızı paşa paşa karşılayan www.mailandnews.com, 28 şubatta yayınına (dolayısıyla yayınımıza ) son veriyor. Bu hızla giderse 2002 sonuna kadar free hiçbirşey kalmayacak galiba nette..
Asıl ilginç olanı da mailandnews.com'un olayı haber veriş biçimi. Sanki bir kaç saatlik bir sistem bakımını haber veriyorlar .. :(

**** ....We at MailandNews.com are sorry to announce that we will be discontinuing this service on February 28, 2002 at 12:00pm EST. Until then, our servers will remain in operation, enabling you migrate to another mail service. ****

Görüşler

0
anonim
Free POP3 mail? Yahoo Mail'i dene...
0
anonim
En iyisi ttnet''e minimum bir ay abone olmak aboneliğin bitsede mail hesabını kullanabiliyosun hemde çok hızlı.Herkese tavsiye ederim.
0
anonim
o destek eskinde basari nettede vardi
ama zamanla hepsi durumu cakiyor
ve kapatiyor bu servisi
0
anonim
kac sene once oldugunu unuttum isnete abone olduydum hala sonra kapattim aboneligi hala calisiyor mail hesabim. Yanliz isbankasi musterisiyim belki ondan kapanmamistir. Ayriyeten, ixir aboneligimden dolayida bitane mail hesabim var. Bildiim kadariyla mynet de ucretsiz mail adresi veriyodu.
0
sundance
Basarinet hicbir halti cakamaz :) Zamaninda Başarınetin ilk DNS ve Mail serverlarini bir arkadasla birlikte kurmustuk, adamlar hic ama hicbir seyden anlamiyorlardi.

Ote yandan TTNETin email hesaplarini kapatacagini sanmiyorum, zira adamlar ISP kanalindan yurumek istiyorlar, o yüzden de rekabet kuruluna takılmadan maksimum promosyonu yapacaklardır.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pandora: Size Uyum Sağlayan Radyo

wizzyfx

Pandora ilginç bir Internet radyosu. Yine aynı şirketin yürüttüğü Genome isimli proje ile paralel olarak çalışıyor.

Hong Kong'da 100 Mb/s Internet Bağlantı Bedeli: 35$

anonim

HKBN.net HongKong'da ev kullanıcılarına 100 Mbit/s hızında internet bağlantısına ikinci çeyrekte başlayacağını okurken biraz tuhaf hissetmeme rağmen soğukkanlı olmanın verdiği rahatlıkla ayakta kalabilirken bu servisi sadece $35 verdiğini görünce bayılmışım... ayıldığımda birileriyle paylaşma gereği duydum. Web sitesinin teyidini ocworkbench.com da gördüğüm haberle aldım ki sitede bir de singapurdaki bağlantıdan bahsediliyor. 6.5Mbit/s ayda $48 ki pahalı olduğundan yakınılmış.

Milyonluk web sayfasının son numarası!

sundance

Daha önce haber yaptığımız MillionDollarHomepage.com'da finale yaklaşıldıkça heyecan artıyor.

26 Ekimden bu yana $504,000'lık satış yapan MillionDollarHomepage.com son bin pixeli de ebay üzerinden $1 fiyatla satışa çıkartmış. 151 kişi teklif vermiş durumda ve şu anki fiyat $38,200. Bir sonraki aşama da bence domain ismini satmak olur herhalde :)

Hotmail' den 250 MB Posta Kutusu (Webmail Servisi Savaşları - Bölüm 3)

Challenger

Gmail' in ortaya 1000 MB gibi uçuk bir kapasiteyle ortaya çıkışı, Yahoo'nun posta kutusu kapasitesini 100 MB' a çıkarması derken şimdi de Hotmail 250 MB'lık posta kutusuyla karşımızda.

NTVMSNBC'de yer alan bu haberde; "Hotmail’in bellek kapasitesini artırma kararı, Google’ın 1GB’lik Gmail servisi açacağını açıklaması ve Yahoo’nun e-posta bellek kapasitesini 100 MB’ye çıkarmasının ardından geldi. MSN.com VP’si Blake Irving, şirketin pazardaki bellek kapasitesi rekabetinde geriye düşmek niyetinde olmadığını ifade etti." diyor.

Ortalık iyice kızışıyor. Birbirine düşman 3 büyük ordu silahlarını çekti. Acaba savaşa yeni bir ordu daha katılacak mı? Acaba hepsi Gmail gibi mail taraması yapıyor mu? Acaba Skynet gerçek mi? Savaşı kim kazanacak? 4. bölümde görüşmek üzere.

Menü Kafası

arikan

Zamanındaki teknolojik limitlere göre önemli icatlar olan liste menüler, çoktan seçmeli düğmeler, yazılabilir metin alanları, kaydırma çubuğu gibi öğeler HTML ile web sitelerinde yaygın olarak kullanılarak tüm dünyada hakim bilgi erişim arayüzü oldu. Ancak erişilmek istenen bilgi miktarı giderek arttı ve karmaşıklaştı, ve bugün bir listedeki kırkdokuz öğeden birini seçmek oldukça zorlaştı. Bilgisayarlı ortama hakim bu menü kafası üslubu alışkanlık haline geldiğinden degişmekte zorlanıyor, ve bir tipoloji olarak her türlü tasarım eylemine yerleşiyor. Dünyada giderek büyüyen ve karmaşıklaşan dijital bilgi birikimini hazmetmek için yeni icatlara ihtiyaç var.