Mandrake 9.2 ISOları hazır!

0
ckaptan
Mandrake 9.2 ISOları 13.11 itibarı ile nihayet hazır! Bazı LG CD-ROM sürücülerinde kurulum esnasında yaşanan sorunların giderilmesine ait çalışmalardan dolayı uzayan public ISO'lar artık kullanıma açıldı...
Daha nice sürümlere!
Mandrake Linux 9.2 güncel paketlerin yanısıra,
-Zeroconf (ağda birden fazla mevcut bilgisayarı otomatik konfigüre etme)
-Geliştirilmiş apache server (www.advx.org)
-Kolay kurulum
-Kolay güncelleme
-Kolay menü yönetimi
ve daha birçok özellikleriyle kullanıma hazır...

Bunun yanında masaüstü dışında server özelliklerinin de etkin kullanımını sağlayan WizDrake özelliği de göze çarpıyor.

Mandrake Linux temel paketin yanında gelişmiş kullanım için PowerPack (7 CD'lik set) ve sunucu kullanımı için ProSuite 9.2 (ProSuite bir araştırmada en iyi sunucu ödülünü almıştır) sürümlerini de aynı zamanda piyasaya sürdü; bu paketler için mandrakestore.com ya da www.linuxcenter.gen.tr adreslerinden sipariş verilebilir.
.
Tekrar diyelim: daha nice Mandrake vd sürümlere!

Görüşler

0
Teorisyen
www.linuxcenter.gen.tr sitesi tek sayfadan oluşuyor ve fiyat listesi gibi hiç bir şey yok !
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

California için Linux, pardon Linus

sundance

Arnold Schwarzenegger´den sonra bir başka ünlü daha California valiliği için aday olduğunu açıkladı.

Birçoklarına süpriz olan açıklamasında Linus Torvalds, böyle bir kampanyanın ne kadar zor olduğunu, ciddi finansal destekler olmadan gerçekleştirilemeyeceğini bildiğini belirterek, bir müddettir görüştüğü Open Source ile ilgili iş yapan çeşitli firmalardan 3,000,000$lık bir fon oluşturulması için gerekli desteği aldığını belirtti.

BSD´nin ana yurdu olan, gerek bilişimci gerekse aktivist dünyanın en sivri isimlerini barındıran Berkeley'nin bulundugu California eyaletinde bakalım bürokrasinin en büyük hacki gerçekleşebilecek mi ;)

LinuxWorld Ödülleri: And the Winner is... Microsoft?

FZ

Hayır, 1 Nisan şakası falan değil. LinuxWorld etkinliğinde En İyi Sistem Entegrasyon Yazılımı ödülünü alan şirket Microsoft oldu.

Lindows Adını Değiştiriyor

yuxel

Slashdot'daki habere göre, Microsoft, Lindows'a 2001 yılında açtığı davayı kazanmış. Lindows'un yeni ismini heyecanla bekliyoruz.

Haydi Yarışa!

meddah

IBM, Novell, Mainsoft gibi firmaların sponsorluğunda, 23 Mart 2007'de başlayacak olan Race to Linux 2.0 isimli organizasyonun amacı ASP.NET geliştiricilerini Windows platformundan, Linux platformuna nasıl geçebilecekleri konusunda fikir vermek.

Yeni projeler peki, ama mevcut projeleri nasıl Linux'a göç edebileceğinizi düşünüyorsanız!, Mono takımının geliştirdiği göç (migration) aracı olan MoMA ile ilgili makaleye buradan erişebilirsiniz.

İTÜ GNU/Linux Akademi Başlıyor

anonim

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından açılan 101 linux sistem yöneticiliğine giriş kursu  30.03.2009 pazartesi günü başlıyor, eğitim süresi 40 saat (5 hafta) olup, pazartesi ve çarşamba günleri saat 18:30-22:30 arası verilecektir. Buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz. Kontenjan 15 kişiyle sınırlıdır. Ayrıntılı bilgi için http://ila.itu.edu.tr