Micros~1 Tuvalet İşine Girdi

0
FZ
Tüm zamanların en fantastik yazılım firması Microsoft bu yaz İngiltere'deki büyük açık hava festivallerinde kullanılmak üzere portatif bilgisayarlı tuvalet hazırlama çalışmalarına başladı.

iLoo kod adlı bu açıkhava tuvaleti üzerinde çalışan MSN UK ekibi sistemde düz ekran plasma monitör, kablosuz klavye ve yüksek hızlı kablosuz Internet erişimi bulunduğunu belirtiyor. MSN UK sözcüsü Matthew Whittingham bu tuvaleti "WWW.C" olarak ad isimlendirebileceğimizi belirtti. Pazar payını genişletmeye çalışan Microsoft'un bu son hamlesi bilgisayarcılar camiasında hayretle karşılandı.

Görüşler

0
crematorium
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~264721,00.asp

Bir de üzerinde ilginc web adresleri yazili olan tuvalet kagitlari olacakmis...:)
0
angeleous
Kusura bakmayin ama Micros~1 isin b*kunu cikardi demekten kendimi alamiyorum...
0
pulsar
Eveeet sonunda tam anlamı ile içine edebilecem demek ki
0
pulsar
Ama benim aklıma felaket senaryoları da gelmiyo da değil.
Mesela sifonun yukarı doğru iş görmesi ya da sifonu çekerken restart istemesi falan en iyisi uzak durmak aletten rezil olmak var işin ucunda aleme
0
malkocoglu
O zaman, tuvalet bozulursa, disari cikip, iceri tekrar girersek herhalde tuvalet calismaya baslar. :)
0
FZ
Büyük - 500.000 TL
Küçük - 250.000 TL
E-mail - 750.000 TL
Web - 1.000.000 TL
0
mentat
serdar turgut da bugun enteresan bi yorum yapmis konuyla ilgili.. he he
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/05/09/yazarlar/yazarlar210.html
0
crematorium
Değişik bir bakış açısı ama doğru olabilitesi yüksek sanırım! :)))
0
Challenger
Büyük ihtimalle tuvaletin kullanımı için de lisans almak gerekecek. Tek kullanıcılı tuvaletler için ayrı ücret, 5 kullanıcılı özel paketler falan... Büyük ihtimalle de tuvalet kağıdına da EULA' yı yazarlar.

BSA da sürekli denetlemelere gelir:
Dışarıdaki: Tak tak...
İçerdeki: Tamam birazdan çıkıyorum.
Dışarıdaki: Hayır çıkmanıza gerek yok. Biz BSA' dan geliyoruz. Lisans kontrolü yapacağız.
İçerdeki: Aha şimdi sı.tık!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Vista'nın 25 eksikliği

sundance

Internet'te öylesine dolaşırken, şu habere denk geldim.

Yazıda Vista'nın ne gibi zayıflık/eksiklikleri olduğu yorumlanıyor ve bunların Windows XP'den Vista'ya geçmektense, GNU/Linux'a geçmeyi daha mantıklı kılacak sebepler olacağı vurgulanıyordu. Herne kadar yazılanların hepsine katılmasam da, benim de kafamda ciddi soru işaretleri uyandıran bazı bulguları sizlerle paylaşmak istedim.

Microsoft´tan Özgün Bir Fikir: Popup Engelleme!

bahadirkandemir

Web sayfaları arasında dolaşırken, “IE in Windows XP SP2” başlığını görünce, Internet Exploder’daki yeniliklerin ne olduğunu merak ettim ve Internet Explorer Weblog sayfasına adım attım...

Firefox, Opera, Netscape’de sorunsuz görüntülenen W3C standartlarına uygun XHTML+CSS sayfaları, Internet Explorer’da olması gerektiği gibi görünmüyordu, belki bir ilerleme vardır diye düşünerek okumaya başladım. Umduğumu bulamadım, ancak Microsoft’un çok orjinal bir fikir üreterek, Internet Explorer için bir Popup Blocker yazdığını okuyunca gülmekten yerlere yattım :)
User Experience Changes
We give users more control over their browsing experience in a few ways. First, we block most things from coming up without some user action; for instance, pages can no longer automatically start a download unless the user clicks a link or accepts the download via our new Information Bar UI. We also came up with a very original idea – popup blocking. J Sites can now no longer open windows except when the user clicks a link or button to initiate it. Similarly, sites cannot change your home page without a user click as well.

Windows-XP piyasaya çıkmadan ucuzladı

anonim

Microsoft’un en son işletim programı Windows-XP, daha piyasaya çıkmadan 14 dolar ucuzlayarak 184.99 dolardan sipariş edilmeye başlandı. Microsoft, 25 Ekim’de piyasaya çıkaracağı Windows-XP’nin komple profesyonel sürümünün fiyatını 299 dolar, profesyonel yükseltim sürümünün fiyatını 199 dolar, ev tipi yükseltim sürümünün fiyatını ise 99 dolar olarak ilan etmişti. Ancak internette indirimli fiyatla yazılım ve donanım satan “Costco.com” adlı kuruluş, Windows-XP’nin profesyonel yükseltim sürümünü Microsoft’tan 14 dolar ucuz fiyatla 184.99 dolardan satacağını ve şimdiden sipariş kaydetmeye başladığını duyurdu. Gerçek fiyatın arz ve talep dengesi göz önünde bulundurularak belirlendiğini kaydeden sanayi çevreleri, Microsoft’un ilan ettiği fiyatların tahmini fiyat olduğuna ve perakendecilerin ürünleri istedikleri fiyattan satabileceklerine dikkat çekiyor.

Microsoft Anti Spyware ve 3 yeni açık

yuxel

"Eğer Windows kullanıyor ve internette geziniyorsanız, %90 olasılıkla bilgisayarınızda istemediğiniz bir casus vardır". Bu casus'u ortadan kaldırmak için işte karşınızda Microsoft Windows AntiSpyware Beta. Terzi kendi söküğünü dikmeyi öğreniyor ancak bir yeri dikiyor bir yer açık veriyor: Internet Explorer 6 ve Service Pack 2 ikilisini etkileyen, kullanıcıların dosyalarını silmeye olanak veren 3 yeni açık daha bulundu. Secunia.com çözüm olarak "Başka bir ürün kullanın" diyor

Haber Kaynağı : /.

Micros~1 Hacker'lara Meydan Okuyor ! Hem de XP-SP2 ile

sundance

Register.com'un haberine göre Microsoft UK'in başı, Alistair Baker, bir hackerın Windows XP-SP2 kurulu bir makinayı ele geçirdiğini görmekten oldukça etkileneceğini belirtmiş.
Firmanın bu güncellemesinin "kuma çizilmiş çizgilerin ilki" [hani yere bir çizgi çizersiniz, burayı geçersen kötü olur dersiniz, sonra da dayak yersiniz ya] olduğunu belirttiği meydan okumaya, Register'ın yorumu oldukça ilginç; "... bize belasını arıyor gibi geldi!"