Windows-XP piyasaya çıkmadan ucuzladı

0
anonim
Microsoft’un en son işletim programı Windows-XP, daha piyasaya çıkmadan 14 dolar ucuzlayarak 184.99 dolardan sipariş edilmeye başlandı. Microsoft, 25 Ekim’de piyasaya çıkaracağı Windows-XP’nin komple profesyonel sürümünün fiyatını 299 dolar, profesyonel yükseltim sürümünün fiyatını 199 dolar, ev tipi yükseltim sürümünün fiyatını ise 99 dolar olarak ilan etmişti. Ancak internette indirimli fiyatla yazılım ve donanım satan “Costco.com” adlı kuruluş, Windows-XP’nin profesyonel yükseltim sürümünü Microsoft’tan 14 dolar ucuz fiyatla 184.99 dolardan satacağını ve şimdiden sipariş kaydetmeye başladığını duyurdu. Gerçek fiyatın arz ve talep dengesi göz önünde bulundurularak belirlendiğini kaydeden sanayi çevreleri, Microsoft’un ilan ettiği fiyatların tahmini fiyat olduğuna ve perakendecilerin ürünleri istedikleri fiyattan satabileceklerine dikkat çekiyor.

Görüşler

0
anonim
BU TÜM KULLANICILAR İÇİN ÖNCEDN YAPILMASI GEREKEN BİR GİRİŞİMDİ.YAPILDIĞI İYİ OLDU.
0
Necrodome
Ee, biraz geç kalmışız sanki..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

M$ Ve Oyunları

anonim

Aşağıdaki yazı bir üniversite öğrencisi tarafından yazılmış, serbest yazılımın yaygınlaşmamasının uzun vadedeki etkilerinden birini gösteren bir yazıdır.

-bana dokunmayan yılan bin yaşasın ve bu dünya kimseye kalmaz dert etmeyin takılın diyenlere adanmıştır-

Ah Microsoft Vah Microsoft...

elrond

Bildiğimiz gibi Passport.com Microsoft`un .Net vizyonunun en önemli mihenk taşlarından biri. Passport servislerinin en güzel kullanım yerlerinden biri de e-Wallet. Evet! Bildiniz! Passport Authentication`da tespit edilen bir güvenlik açığı nedeniyle servis geçici olarak hizmet dışı. (Ne yalan söyleyeyim ben bile bu servisi güvenip te kullanmamıştım)

Microsoft ClearType Tuner

Tarık

LCD ya da yüksek kalitede düz panel bir ekranınız var ve uzun süre Windows XP ortamında çalışmanız gerekiyor. Fakat gözünüze garip gelen birşeyler var ya da yazıları okumak bir zaman sonra gözünüzü yoruyor, okunabilirlik sorunu yaşıyorsunuz. Ekranınızın donanım ayarlarıyla oynuyorsunuz bir nebze olsun ayar tutturabildiniz. Ama kesinlikle yeterli olmadı. Sanırım Microsoft içinde de birileri böyle bir sorun yaşamış ki şu çevrimiçi ayarlayıcıyı geliştirip sitelerine yerleştirmişler.

Windows Server 2003 Fiyatları Belli Oldu

FZ

Nisan ayı itibari ile resmen satışa çıkacak olan Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Server 2003'ün fiyatı belli oldu.

Microsoft WIX kodlarını açtı!

huseyin

Microsoft, Windows Installer XML (WIX) geliştirme aracının kodlarını Sourceforge sitesinde IBM Common Public Lisansıyla (CPL) açtı. WIX, "Microsoft Shared Source" yerine Sourceforge'da halka açılan ilk program. Ayrıca kendi lisanları yerine daha önce oluşturulmuş bir lisansı kullanarak da bir ilki gerçekleştirdiler.

Proje şimdiden sourceforge'da ilk sıralarda yerini almaya başladı. Microsoft, geliştiricinin ürününe istediği lisansı vermesini destekliyor, bu yüzden CPL kullanıyorlar.

Acaba bu Microsoft'un kötü gözükmemek için bir numarası mı yoksa açık kodla kucaklaşmaya mı başladılar :)