mySQL 4.0.12 hazır

0
redial

Görüşler

0
GaripFakir
Hayatin temel paradoxlarindan biri: Kotulukle savasirken kotu'ye donusmektir Bu tema bir cok filmin, edebiyat eserinin, bilgisayar oyunlarinin konusu olmustur. Yazilim alaninda da bu boyle: Ozgur yazilimi savunma adina insanlari gerektiginde hapsetmek. Tabii ki Sendmail den sozediyorum. Guzelligi ve becerisi tum dunuaua destan. Fakat Tum hacker lara mavi boncuk dagitip kur yapmak onun ruhunda var. Hala bir cok Linux/Unix isletim sistemlerinde varsayilan e-posta sunucusu olarak gelmekte. Mesela FreeBSD de. Postfix, Qmail gibi alternatifler varken hala varsayilan e-posta sunucusu olmasinda sanki politik bazi sebepler var
0
sundance
Şahsen Sendmail''''la ''''serving root since 1980''''s'''' şeklinde dalga geçenlerden biriyim. Fakat Using Postfix for Secure SMTP yazısında da bahsettiği gibi

Is sendmail really that bad? That depends on what you need it to do--the learning curve may not be justified if your e-mail architecture is simple. But sendmail is unquestionably an extremely powerful, stable and widely deployed application that isn''''t going away anytime soon, nor should it. In fact, The Paranoid Penguin will probably feature a sendmail article some time in the next few months.

Kendi adıma Sendmail'i, allahım ne kadar da kötü, hala nasıl hayatta kalabiliyor diyecek kadar tanımadığımı farkettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nobel Ödüllü Trafik Canavarı

melitical

Spor otomobiliyle saatte 160 kilometre hız yaparken kaza yapan Nobel ödüllü fizikçi, 2 yıl hapse mahkûm oldu. 1972'de Nobel ödülü alan 74 yaşındaki ABD'li John Robert Schrieffer'ın yol açtığı kazada bir kişi öldü.

Cep telefonları ve radyasyon oranları

maat

Neredeyse hastalık derecesinde bağlandığımız cep telefonlarının radyasyon yaydığı konusunda hiçbirimizin şüphesi yok. Gazete okurken rastladığım bir haberde cep telefonu marka ve modellerine göre yaydıkları radyasyon oranını veren bir site adresi gözüme çarptı. Ayrıntılar http://www.sarvalues.com adresinden görülebilir.

Eurovision´ı Kazandık!

SHiBuMi

Bu gece tarihi bir gece oldu. Yıllardır katılıp 3.lük dışında hep sonlarda kaldığımız Eurovision yarışmasını kazandık. Şarkı iyidir/kötüdür, ingilizcedir/türkçe olmalıdır vs. bir yana, bu işin lansmanını yapan, ekip ruhunu yarışmanın sonuna dek taşıyan, kabuğundan çıkıp kendini yenileme cesaretini göstermiş olan herkese emekleri için teşekkür etmek gerekiyor.

Concept Game

FZ

Concept Game basit ama (bugüne kadar oynayanlara göre) sürükleyici bir oyun. Tek kollu kumar makinelerine benzeyen bir alet size rastgele İngilizce önermeler gösteriyor. Çoğu zaman karşınıza anlamsız önermeler çıkacak. Kazanan durum, anlamlı bir önermenin çıktığı durumlar. Sizin yapmanız gereken anlamlı bir önerme karşınıza çıktığı zaman hak ettiğiniz puanı bir düğmeye basarak talep etmek. Eğer anlamsız bir önerme için puan talep ederseniz ceza olarak puan kaybediyorsunuz. Amacınız 40 saniye içerisinde en yüksek puanı toplamak ya da bir ay içerisinde toplamda en çok puanı toplayan olmak. Her ay sonunda en başarılı üç oyuncu amazon.com'dan ufak hediye çekleri de kazanıyor.

VMware Server artık bedava

ykarslioglu

Sanal makine dünyasında lider konumunda olan VMware Şirketi'nin giriş düzeyindeki sanal sunucusu olan GSX Server, "VMware Server" adıyla ve herhangi bir ücret talep edilmeksizin kullanıcıların hizmetinde... Şu anda beta aşamasında olan yazılımı hemen indirip deneyebilirsiniz. VMware yetkilileri, bu yolla rakiplerine göre daha fazla sayıda masaüstünde kendilerine yer edineceklerini ve "enterprise" düzeydeki işler ve kritik görevler için var olan daha üst düzey ürünlerine geçişin hızlanacağını umuyorlar. Benim için heyecan verici bir haber, çünkü -ve maalesef- henüz wine ile çalıştırmayı başaramadığım bir-iki programcık kalmıştı :-)

Ayrıntılı bilgi aşağıdaki adreste:
http://www.vmware.com/products/server/