Online Business'in En Aptal 10 Fikri

0
anonim
Aptalca gibi görünen ama fikir sahiplere yüklüce para kazandıran fikirler: http://weirdtechnewshub.blogspot.com/

Zırvalık mı, dahiyane mi, ekonomik akıl mı, yoksa başka bir şey mi? Siz karar verin.

Görüşler

0
yilmaz
Gerçekten çok abuk sabuk görünen şeyler var orda. Ama adamlar dolar cinsinden milyonlar kazanmış. Buda o fikirlerin pek aptalca olmadığını gösterir.
0
dfix
Aptalca olmakla başarılı olmak farklı şeyler söyleki aptalca fikirleriin aptalca olmadığını düşündüren onların başarısıdır buda o fikirleri kullanan daha aptal insanlar sayesindedir. fikirin akıllıca olması sadece başarı sansını pozitif yönde artıran bir faktör.
0
yilmaz
basit düşünelim. bir adam para kazanmak için ortaya bir fikir atıyor bu fikir sayesinde parasını kazanıyor. amacına ulaşmış. bu fikri aptal yapmaz.
0
dfix
Akıllıca bir fikirde yapmaz sen amaca ulaşmaktan başarıdan bahsediyorsun. dediğim gibi başarıyla fikrin akıllıca veya aptalca olması birbirinden ayrı ve farklı konular. ikisinin aynı anda bulunması her zaman mümkün olmayabillir. zaten haberdede bunu kanıtlaya pek çok uygulama var.
0
Zebani
Aptalca veya değil bir fikir üretebildiklerine göre düşünebilme becerisine sahipler.
0
dfix
İyi ki söyledin ben bu noktayı gözden kaçırmışım. İşte onlar açısından sevindirici bir nokta daha...
0
Zebani
İş ahlâkı.
0
sleytr
joyistik kılıfı, çocuk bezi zarfı, HIV+ arkadaşlık sitesi. bence bunlar hiçte aptalca değiller. bana göre en aptalcası ise plastik lades kemiği!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir Tabak Aşure ( Akademik Bilişim 2003 )

anonim

Akademik Bilişim 2003 Şubat ayında Çukurova Üniversitesi´nde yapıldı. Konferansın ardından biz katılamayanlar için geride konferansta sunulan bildiriler kalmış. Hemen her konuda referans olabilecek bildiriler için, bu adrese bir göz atmak bilgi meraklılarının yararına olacaktır.

fazlamesai'ye soralım: Tek bir işletim sistemini dayatmanın hukuki boyutu nedir?

pinguar

Yaklaşık 4 senedir kullandığım emektar dizüstü bilgisayarımda düzeltilemeyecek bazı sorunlar çıkınca bana da yeni bir bilgisayar almak farz oldu. Kısa bir araştırmadan sonra gözüme ihtiyaçlarımı karşılayacak türden bir dizüstü bilgisayar kestirdim. Ama tahmin edersiniz ki üzerinde Windows XP işletim sistemi ile geliyor.

DBR Yayın Grubunun Tercihi FreeBSD

FZ

Eski çalışma arkadaşlarımdan biri (ki aynı zamanda inf0 isimli FM üyesi oluyor kendileri) ile geçen gün ICQ'da karşılaştım, konu konuyu açtı derken kendisi DBR (Doğan Burda Rizzoli) yayın grubunda çalıştığını söyledi. Geleneksel bir bilgisayar muhabbetine aramızda devam ederken, MS Windows'u bırakıp FreeBSD'ye geçtiklerini söylemesi nazar-ı dikkatimi celbetti ;-) Bunun üzerine kendisi ile bir röportaj yapmam farz oldu, buyrun okuyun:

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

Enerji Tasarrufu

redogre