Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2011: Videolar

0
butch

İlgili Yazılar

Panel : Görsel Sanatlarda Matematik ve Programlama

FZ

Atölye Onbir, özellikle görsel sanatlar için güncel bir araç haline gelen bilgi görselleştirme (Information Visualization) yöntemleri ve sanatçıların bu yeni araca yaklaşımı üzerine konuşmak için Can Altıneller‘i konuk ediyor. Bilgisayarın ve bilgisayar biliminin sanatçılara sunduğu imkanlar hakkında bilgi edinmek ve fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız en geç 10 Kasım 2009 tarihine kadar aşağıdaki formu doldurarak bu etkinlikteki yerinizi ayırtın.

Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği Bilim Şenliği'nde 23-24 Ekim tarihlerinde seminerler düzenliyor. Seminerlerde Linux'un genel olarak tanıtılmasının yanı sıra, kurumsal çözümler ve sunucu uygulamaları anlatılıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Gaziantep´te Linux Seminerleri Başlıyor

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Gaziantep Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri yarın başlıyor. Linux'un yeni başlayanlar için tanıtımı ve kurulumundan, sunuculara ve programlamaya kadar birçok konunun anlatılacağı seminerler iki gün boyunca sürecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Bilişim Teknolojilerinde Gelecek Seminerleri

cnsnyldz

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak 20 Nisan 2008 günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde "Bilişim Teknolojilerinde Gelecek" başlıklı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlik süresince konusunda uzman konuşmacılar, katılımcıları kendi alanlarıyla ilgili bilgilendirmeye çalışacak.

GNU Felsefesi ve Linux İşletim Sistemi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde GNU Felsefesi, GPL Lisansı ve Linux İşletim Sistemi'nin neden ortaya çıktığı, kimler tarafından, neden yaşatıldığı, GNU akımının ve getirdiklerinin bilim ve toplum için nasıl ve neden önemli olduğu anlatılacaktır.