Passage... Birkaç pixelde bir ömür

0
sundance
Gamma 256 etkinliğine bakınırken, çok ilginç bir sanat eseri/oyun ile karşılaştım.

Beş dakikalık bir zaman dilimi içinde doğumdan ölüme bir hayatın geçtiği Passage pixel grafikleri, ruh halinizi etkileyen müziği ile azdan çoku anlayanlar için gerçekten ilginç bir deneyim. Not:Ok tuşlarını kullanımınız gidişatı etkiliyor.

İlgili Yazılar

Artık Türkiye`de de bir oyun firması var

redogre

Artık Türkiye'de yeni bir oyun firması var. Adı Momentum. Geçen hafta Hürriyet insan kaynaklarında çıkan bir haber sonucu varlığını öğrendiğim bu firma 3d Modeler and Artist ve C++ Programmer arıyormuş. CV göndermek isteyenler için adres "momentum@e-kolay.net".

Maalesef firmanın bir web sitesi yok!

V2 Tanıtım Videosu Çıktı

sansured

Ankaralı oyun yapım ekibi Vector Games'in oyun motoru V2'nin yeni tanıtım videosu çıktı. Daha önce de oynanabilir bir demo çıkartan ekip motordaki gelişmeleri göstermek amacıyla ufak bir video yayınladı.

Motora dinamik ışıklandırma ve gölge sisteminin eklenmiş olması çok daha gerçekçi bir hava katmış.

Videoya http://www.vector-games.com adresinden ya da doğrudan http://rapidshare.de/...avi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Online Hacking Game ;)

raistlinthewiz

Evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir oyun. Konusu hacking & güvenlik vs. Ben oynamaya başladım bile ve beğendim.
İlgilenenler hemen http://www.lost.no adresine!

2 Oyun Haberi

redogre

Oyunlardan ilki Türk yapımı amatör bir oyun, grafikler basit, konu basit ama ben bitirene kadar oynadım açıkçası. İsmi "Hell of Fear"

Bu oyun hakkında daha detaylı bilgi ve yapan arkadaşın yorumlarıysa LEVEL dergisi forumunda.

İkincisiyse FM de 2005'in en iyi on bağımsız oyunu! haberinde geçen New Star Soccer 3. Bir gecede 4 saatimi çalan bu oyun gözden kaçsın istemedim. Sadece bir futbolcuyu yönettiğimiz bu futbol similasyonu inanılmaz keyifli. Oyuncunun idmanından özel hayatına kadar herşeyini yönettiğimiz oyunda Sensible Soccer tadında ki maç bölümlerinde de oyuncuyu biz yönetiyoruz. Arcade ve simülasyonun harika bir bileşimi.

World Cyber Games Türkiye Finalleri Sona Erdi

anonim

(hurriyetim.com) Önümüzdeki ay Güney Kore´de yapılacak olan Dünya finalleri öncesinde Türkiye´yi temsil edecek olan oyuncular, Maslak Princess Otel´de gerçekleşen turnuvada belirlendi. Geçen yılın şampiyonu Vendetta takımının üst üste iki kere yenilerek elenmesi herkes için sürpriz oldu.