Red Hat JBoss'u satın alıyor

0
vst
Bugün Marc Fleury'nin yaptığı açıklamada, Red Hat ile JBoss'un imzaladığı anlaşmaya göre Red Hat'ın JBoss'u satın alacağı duyuruldu. Bu da gelecekte özgür kurumsal uygulamalarda biraz daha profesyonel(!) servis alabilmek anlamına geliyor. Umarız, büyük kuruluşların bilgi işlem uzmanlarının "Özgür yazılım kullanağız, ama karşımızda kurumsal muhatab yok ki!" gibi haklı serzenişlerini dindirir.


Açıklamanın tam metni | JBoss websitesindeki haber

Görüşler

0
bm
Tabi hemen pesinden boyle komiklikler de ortaya dokuldu. (reddit faideli birsey)
0
sleytr
:) dün dündür...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Elektronik Devreleri Java ile Kontrol Edin

anonim

Hobi olarak Robot projeleri uğraşmak isteyenlerin bilgisine sunulur: Ekteki bölümlerde elektronik göz, motor kontrol tekniklerini, Java devresi kullanarak nasıl yapıldığını gösteriyoruz. Kullandığımız Java mikroişlemcisi JStamp, JavaOne toplantısında gösterildi ve büyük ilgi gördü. Hatta bu teknoloji çorbasına Lego beyni entegre etmeyi de başardık. Detaylar için: http://www.bilgidata.com/article_list.jsp?category=robotlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sıkı Dur Mono, Harmony Geliyor...

anonim

Flame yaratmak için söylemiyorum ama şu an için önemli projelerde kullanılabilecek özgür bir j2se veya j2ee gerçekleştirimi (implemantasyonu) ne yazikki yok. Var olan bazı özgür jvm ve derleyiciler gerçekten başarılı işler yapsada, henüz profesyonel anlamda tercih edilebilir durumda değiller.

OBSS - Eclipse Plugin Geliştirme Eğitimi

huseyin

Bir Sabancı Üniversitesi iştiraki olan ve Java ile kurumsal çözümler geliştirmek üzere yola çıkmış OBSS firması her hafta, çalışanların bilgi ve tecrübelerini yükseltmek , yeni konuları takip etmesini sağlamak amacıyla şirket içi eğitimler düzenliyor.

Ücretsiz - Java Teknoloji Saatleri -31 Mart 2010 Saat 19.00'da

anonim

Bu ay 7. si düzenlenecek olan Java teknolojileri saatleri 31 mart 2010 çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde gerçekleştirilecektir.

AspectJ'nin lideri Spring'e katılıyor

anonim

Java'da İlgiye Yönelik Programlama'ya (Aspect Oriented Programming) imkan veren AspectJ projesinin lideri Adrian Colyer, Spring Framework için interface21 şirketine katılıyor.