Schrödinger'in Kedisi

0
redogre

Görüşler

0
hcg
Fazlamesai'de kuvantum çığlıkları :) fazlamesai var mıdır yok mudur? Monitörden çıkan fotonların kuvantum özellikleri izlenebilir mi?

Kare güzel ama zor olmuş bu sefer :)
0
ZZombie
Yok bu böyle olmayacak.
Elimdeki işi güçü tamamlayıp olaya el atıcam sonunda.
Alem Kare görsün :P
0
E
Geek.
0
vistek
Artık bu "Kare" nin birinci yılını kutlarız yakında :)
0
czcrk
karikatürün birinci yılını kaçırdık bile :))
0
anonim
Bu karikatür ne zaman değişecek yaaa?
0
antiliebe
insanmısın sen penguen - http://www.ranros.com
0
Ono
R.I.P FM Kare
2006-2009
0
Zebani
Schrödinger'in kedisi değil malsef bu! Schrödinger'in kedisi olabilmesi için her iki durumun süperpozisyonu olması lazım. Bu olsa olsa zaten bir duruma çökmüş olanı :).
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Bir CNBC-E´ye hastayım, bir de sabah uykusuna...

butch

Sonunda dayanamadım ve CNBC-E kanalının haftalık yayın akışı tablosunu (gerçi 300Kb ama) duvar kağıdı yaptım. Çünkü artık takip edemez oldum. Gerçek bir fazlamesai'ci olarak sabaha karşı 2-3 gibi mekandan (bir nevi büro) çıkıp, ertesi gün saat 16:00 sularında yine mekana döndüğümden benim için vazgeçilmez oldu bu kanal. Saat 02:00 gibi başlayan komedi kuşağı, 03:00'de başlayan -hergün başka bir tarz- süpper filmleriyle benim için ikinci bir hayat oldu adeta. Tabi durum böyle olunca sabah 6 gibi başlayan uyku süreci iyice keyifli bir hal alıyor. Eminim birçoğunuz benim gibisiniz, özellikle memleket şartları ve işsizlik gözönüne alınınca. Eğer öyleyseniz siz de duvar kağıdınızı değiştirin...
Not: Bu bir reklam değildir...

FM Forum şimdilik çevrimdışı :)

sundance

Sevgili Fazlamesai dostları, Romalılar!

Sadecehosting.com´un değerli katkıları ile host edilen Fazlamesai.org sitesi, bir taşınma ve ardından yaşanan küçük bir network problemi sebebiyle çevrimdışı (offline) durumdadır. Amacımız geçen Cuma online hale getirmekti, fakat ham bir ruh tarafından gerçekleştirilen bir saldırı buna engel oldu :) Umarız çarşambaya kadar bu problemi gidereceğiz.

Size verememiş olduğumuz hizmetten dolayı özür dileriz.

Alan Turing'in 100. doğum günü anısına

ChrisStephenson

23 Haziran 1912'de doğan Alan Turing'in, birbirinden tamamen farklı üç ayrı alanda, hala günümüzde hayatımızı etkileyen çok önemli bilimsel çalışmaları olmuştu.

Internet - Özgürlük - Hayat

sundance

Internet özgürlüktür, peki birçok özgürlük gibi sadece parası olanların kullanabileceği bir özgürlük müdür ?
Bence değil

Peki Internet`te ne yapılabilir ?