Science Museum - Launchpad Online

0
Tarık
Launchpad Online bu adresten erişebileceğiniz gerçek fizik etkilerine sahip düşündürürken eğlendiren ilgi çekici bir oyun.
Isı, ışık, rüzgar, manyetik alan, elektrik vb. gibi etkileri ve daha birçok şeyi kullanarak "beyaz topu" gitmesi gereken yere göndermeniz gerekiyor. İlk seviyeleri oldukça basit olmasına rağmen zamanla karmaşıklaşabiliyor. Kendi oyunlarınızı hazırlayıp diğer kişilerin bunları çözmesini sağlayabiliyorsunuz.

http://www.sciencemuseum.org.uk

Görüşler

0
Tarık
Platformun adı Launchpad oyunun adı Launchball.
0
faraklit
the incredible machine i hatirlatti bana hemen :)
0
admin
aynen bende katılıyorum. Ama Tim biraz daha kompleksti Launchpad'e göre.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dünyanın Yaklaşan Sonu Hakkında Herkes Fısıldaşmaya Başladı!

inf0

Yoğun şekilde çok oyunculu. Olağanüstü bir macera. Sadece Internet üzerinden oynanıyor...

Ragnarok Online Türkiye’nin ilk “Massively Multiplayer Online Rol-Playing” oyunudur.

(MMORPG) Myun-Jing-Lee’nin aynı isimle satış rekorları kıran Koreli çizgi romanından (manwha) esinlenerek yaratılan Ragnarok Online, sizi binlerce oyuncunun bulunduğu sanal bir fantezi dünyasına davet ediyor. Bu dünyada ne yapmak istediğiniz size kalmış. Canavar sürüyleriyle çarpışan bir kılıç ustası. Gizemli olayların arkasındaki sırları çözmeye çalışan bir büyücü. Şehir şehir dolaşan bir tüccarın seyyar satıcılıkla geçinme macerasını yaşayın...

Şu an Closed Beta olarak başlayan bu dev oyuna, yalnızca manuel olarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz olarak oyunu test edenlerden biri olmak için euro-tr@dbr.com.tr adresine e-mail atmanız yeterli.

Half Life 2 belirsizliğe gömüldü

bahadirkandemir

Half-Life 2’nin piyasaya sürüm tarihi belirsizliğini koruyor. İnternet siteleri oyunun satış tarihi için çeşitli tarihler verirken, oyunun yazılımcısı Vivendi önce Noel Arifesi olarak açıkladığı lansman tarihini 2004 yılında belirsiz bir tarihe erteledi.

Oyunlar ve Yapay Zeka

redogre

Ufak bir oyun programlamak için etrafta dolaşırken GameAI adlı bir siteye rastgeldim. Çok derli toplu bir site olmamasına rağmen oyunlar ve yapay zeka ile ilgili bir çok ilginç bilgi ve link içeriyor.

Özellikle You Know Your Game Is In Trouble When adlı bölüm gerçekten gülmekten kırılarak okunacak bir bölüm.

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

Cinemaware Geri Geliyor!

sundance

Defender of Crown, Rocket Ranger, TV Sports Basketball, King of Chicago ve Wings gibi mükemmel oyunlarla gönlümüze taht kuran Cinemaware meşhur Defender of Crown`un WAP uyumlu cihazlar için yeni versionunu çıkartacağını açıkladı...

Dahası siteye bakarsanız Gameboy başta olmak üzere bir çok alanda hala faliyet verdiklerini görürsünüz...

Not: Eğer yukardaki oyun isimleri size bir şey ifade etmediyse hiç Amiga kullanmamışsınız demektir, yazık size :)