SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

0
FZ
Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

Görüşler

0
y0rk
süperonline'a diyecek lafım yok. Ancak airties kesinlikle uzak durulmasi gereken bir marka. Airties bir türk firmasi. Tabii bunun cazibesine kapılarak(kazanacaksa bizden birileri kazansın) airties ürünlerinden oluşan wireless bir network kurduk. Ama network hiçbir zaman dogru calismadi. Problemleri firmaya bildirdik. Yardimci olamayacaklarini soylediler. Problemleri cozmeye calisirken, iade süresi gectigi icin ürünleri iade edemedik elimizde hiçbir işe yaramayan bir sürü wireless ethernet kartı,access point kaldı :/ Tabii bu arada farklı şehirlerde oldugumuz müşterimize defalarca gidip geldik. 1500-2000 km yol yaptık.Mesai harcadık. Başka bir marka ürünle yolumuza devam ediyoruz. Problem cıkmıyor herşey güzel güzel çalışıyor. Airties mi aman diyeyim uzak durun.
0
sundance
Merhaba,

Konu ile ilgili AirTies'dan Metin bey ile bağlantı kurabilirim. Bana Fazlamesai'e üye olduğunuz email ile mail atarsanız eminim bu konuya bir açıklık getirebiliriz.

(Not: AirTies ile hiçbir çıkar ilişkim vs. yoktur. Sadece sözkonusu firmanın yetkilileri ile bir iki görüşme yapmıştım, belki buradaki tıkanıklığın aşılmasında yardımımız dokunabilir)

İyi çalışmalar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Denizaltındaki Kablo Kaynaklı Internet Kesintisi

FZ

Türk Telekom sayfasındaki duyuruya göre: "Cezayir yakınlarında meydana gelen depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arızası meydana gelmiştir. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiştir."

Tüm Türkiye genelini etkileyen bu arıza yüzünden 1080 Megabitlik Türkiye geneli hat trafiği 150 Megabite kadar düştü.

Hatların trafik durumu ile ilgili istatistik bilgileri bu sayfadan edinebilirsiniz.

JavaScript: Quo Vadis?

FZ

jQuery'nin yaratıcısı ve aynı zamanda Mozilla 'hacker'larından John Resig'in Ars Technica'daki 'Extreme JavaScript Performance' başlıklı yazısını gördükten sonra "JavaScript, nereye?" diye sormamak mümkün değil. Buna bir de Mozilla'nın CTO'su ve JavaScript'in yaratıcısı Brendan Eich'ın "JavaScript Gets Faster" röportajı eklenince sorunun vurgusu daha da güçleniyor. Peki ama neden?

Cep telefonuyla Telnet, ICQ ve diğerleri !!!

sundance

Trancell.com isimli şirket web sitesi üstünden ICQ mesajı, e-mail atabilmeyi, Internet'de surf yapabilmeyi ve dahası telnet ile bir yerlere girip işlem yapabilmeyi sağlıyor.

İnanması zor, denemesi kolay. Şahsen ben Larweda gelsin de onun telefonundan deneyelim diye akşamı bekliyorum ;)

LKD altında X-G3n açıldı

PCc0d3r

X-G3n : http://xgen.linux.org.tr | Linux altında WM ve Gimp hakkında mükemmel bir kaynak.

Hiçbir yerde bulamayacağınız Türkçe dökümanları barındıran bir site. ilk defa Türkçe bir The Gimp sitesi. Gimp hakkında animasyondan tutun makine şeklinde 2D resimlere kadar bir çok döküman yer alıyor.
Site hakkındakı yorumlarınızı bekliyorum.

Körfez Savaşı 2 (Dünya Savaşı 2.5)

FZ

İlginç bir projeye imza atan bu programcı, "Bu proje körfezde başlatılacak olası bir savaşın nelere yol açacağına dair bir projeksiyondur. Bunun için çok gelişmiş zaman algoritmaları ve tarihi semiyotik analiz yöntemi kullandım. Analizimin %99.999 oranında gerçekçi olduğunu düşünüyorum..." diyor.

Ne demek istediğini merak edenler http://www.idleworm.com/nws/2002/11/iraq2.shtml adresine bakabilirler.