SuprNova tekrar yayında!

0
sundance
Torrent dünyasının önde gelen sitelerinden SuprNova, yıllar süren mücadelenin ardından tekrar ayakta.

Eski sahibi sloncek'in Pirate Bay'e devrettiği sitenin, başlangıç için işi birazdan alıp bir miktar beta halde kalması planlanıyor. Yine de Pirate Bay tayfasının, anlayana bir mesajı var...
"Internet'i sevmeyen şirketler: Bu işin yolu bu. Neyi batırırsanız, biz tekrar kurarız. Her kimi dava ederseniz on tane yeni korsan bize katılır. Nereye giderseniz gidin, biz sizden önce ordayızdır. Siz geçmişsiniz ve unutulmaktasınız, biz ise Internet'iz ve geleceğiz.

İlgili Yazılar

Telekom Grevi Başladı!

parsifal

Türk Telekom'da grev bu sabah başladı.

Apple iPhone Geldi ama

anonim

Steve Jobs MacWorld 2007 konuşmasında uzun süredir beklenilen yeni Apple ürününü açıkladı. iPod + cep telefonu + Internet iletişim cihazı = iPhone. Jobs konuşmasının sonunda iPhone için “cebinizdeki hayat!” dedi. Bu nesil Internetli telefonlar önümüzdeki iki yılda muhtemelen hemen herkesin elinde olacak. Peki ama "cetde Internet" ne anlama geliyor? Telekom gibi karanlık/kapalı bir ağ ile Internet gibi açık protokollerle çalışan bir ağın birbirine bu kadar yaklaşması ne gibi sonuçlar doğuracaktır?

Tıklayınca bir insanın doyduğu Ey Dünya!

anonim

"Eğer yüz insan doyuramıyorsanız bari birini doyurun" demiş Rahibe Teresa.

Sadece tıklıyorsunuz sarı kutuya, o kadar. Size herhangi bir huzur veya bir şeyler yapmış olma hissi duyacağınızı garanti etmiyorum. Ama böyle bir şey varken tıklamamak da duyarsızlık olur herhalde.

Hangisi daha garip karara varamadım; bir sarı kutuya tıklayınca aç bir insanın doyması mı, yoksa bu kadar aç insanın var olduğu gerçeği mi?

http://www.thehungersite.com

©2004 Google - 8.058.044.651 web sayfası aranıyor...

mos

Slashdot 'da (*) yer alan bu habere göre, Google indeksini ikiye katlamış.

Daha önce 4 milyar civarında sayfayı indeksleyen arama motoru , bu sayıyı 8 milyarın üstüne çıkarmış görünüyor.

Haberle ilgili Google blog'unu okumak için tıklayın.

E-Dergi : Bilgisayar ve İnternet Güncesi

anonim

E-Dergi.info 1 ay önce internet siteleri deryasına giriş yaptı. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendislerinin açtığı bu siteyle amaçları Donanım, Yazılım, İnternet, Mobil ve Oyun dünyasını kısaca Bilgisayar'ı ilgilendiren bir dünyanın haberlerini sizlere sunmak ve yeniliklerden farklı ve genç bir bakış açısıyla haberdar olmanızı sağlamak.