Tembelim Ama Sorumsuz Değilim - odevim.com

0
FZ
Tembelim ama sorumsuz değilim diyen yurdum genci, okuldaki ödevlerle boğuşmak ve bu boğuşmadan yüzünün akı ile çıkabilmek için yepyeni bir kaynağa kavuştu! Şimdiye dek benzerlerini yurtdışında gördüğümüz, genellikle İngilizce olan ödev sitelerine benzeyen bir site olan odevim.com nihayet Türk gençlerinin hizmetinde.
Vermeden almak olmaz düsturunu benimseyen sisteme üye olabilmek ve ödevlerin içeriklerine ulaşabilmek için sizin de en az bir ödev, bitirme ödevi ya da araştırma projesi göndermeniz gerekiyor. Gönderdiğiniz ödev en kısa sürede inceleniyor ve sitede belirtilen kurallara uygun bir içeriğe ve formata sahipse üyeliğiniz onaylanıyor.

Ana sayfada, Son Gönderilen 100 ödevi, Editör'ün Seçimi'ni ve En Popüler ödevleri görebilirsiniz, bunun dışında kategori sistemini kullanarak detaylı arama tarama yapabilirsiniz.

Tabii ödevlerin yanı sıra pek çok konuda vize-final sorularına da ulaşmanız mümkün. Bunların dışında Bitirme Ödevlerinin ve Yüksek Lisans Tezleri'nin de sistemde bulunduğuna dikkati çekmek isterim. ;-)

Bence desteklenmesi gereken bir site. Tüm öğrencilere selam olsun.

Görüşler

0
izler
Yurdum insanı, yurdum genci...
Sık karşılaşmaya ve meraklanmaya başladım, fikri & bilgisi olan varsa yazsın lütfen bu yurdum tamlamasını ilk kim kullandı, nereden geliyor?
Kendimi önemli birşeyler kaçırmış gibi hissediyorum.
0
tongucyumruk
Ben ilk defa LeMan'da kıllanan adam'da rastlamıştım sanırım...
0
FZ
Ben de! ;-)
0
FZ
4 günde linke 60 kereden daha çok tıklanmış, herkesin ödeve ihtiyacı var galiba :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fsdaily.com açılmış

exalted

fsdaily.com açılmış, tüm özgür aleme hayırlısı olsun.

Ekonomik olarak en güçlü 100 ülke/şirket

sundance

2000'de yayınlanan bu rapora göre Dünya'nın en büyük 100 ekonomik gücünün 51'i çok uluslu şirketler.

Her ne kadar raporun yeni halini bulamamış olsak da, bizim için ilginç olanı 22 ve 23 numaralar. Kırmızı çizgi bizden başlıyor.

Küçük casuslar artık büyük tehdit

mos

haberde göreceğiniz üzere; bir zamanların -can sıkmaktan öteye gitmeyen- casus yazılımları, hiç küçümsenemeyecek bir pazarın doğmasına sebep olmuşlar.

Bir devrin sonu mu geliyor? RapidShare ve Sorumluluk

anonim

Daha önceleri Rapidshare Öcü mü başlıklı yazımızda bir şeyler anlatmaya çalışmıştık.

Haber Grupları.... Haberiniz Olsun!!!

jazzy

Haber Gruplarının varlığından kaç kişi haberdar? Simois olmasa ben de olmayacaktım, ama sayesinde son 8 ayda haber grupları ile bayağı içli dışlı olmayı, dahası bunu bir alışkanlık ve yaşam tarzı yapmayı becerdim. (afferin internet sosyali bana, daha da düzensiz bir hayata bir adım daha...)