Ubuntu Dergisi

0
Betelgeuse

Görüşler

0
anonim
güzel bi olay dergilerin pdf formattada düzenlenmesi ve buna ubuntu'nunda dahil olması fakat link çalışmıyo galiba bi iki kere denedim ama hep "site down,..." diye bi hata veriyor. IE'de de denedim ama aynı şey çıktı ??
upload yada download ları kapadım yine aynı hata var. olmuyo anlamadım. bilgilenebilirsem sevinirim.
0
Betelgeuse
Siyeti yenilemişler. Sanırım o sırada bağlanmaya çalışmıştın. Şimdi denedim, ilk gördüğümden çok daha güzel bir site açıldı ve "web sitesini yeniledik" diye haber gördüm ana sayfada.
0
anonim
:) ewet bende şimdi gördüm teşekkürler eski tasarımı bilmediğim için bişey diyemiyeceğim ama haberi bende gördüm
tekrardan teşekkür ederim
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Studio

parsifal

Ubuntu Studio'nun ilk sürümü yayınlandı. Ses, görüntü ve grafik yazılımlarının en iyilerini bünyesinde biraraya getirip profesyonellerin ve "gayretli" kullanıcıların beğenisine sunulmuş bu sürüm şu anda sadece Intel i-386 uyumlu.

Ubuntu Cep Klavuzu Hazır!

parsifal

Keir Thomas tarafından hazırlanan Ubuntu Cep Klavuzu'nun tam pdf sürümü yayında! İsteyenler basılmış halini sipariş edebilirler.

Shipit, Ubuntu Fesity ile Siparişe Başlıyor

Titus

Ubuntu Linux'un dağıtım yöntemi olan Shipit Ubuntu Edgy ile devre dışı kalmıştı. Ama öyle görünüyor ki Ubuntu Feisty ile ücretsiz CD dağıtımı tekrar başlıyor.

Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

zentoo

Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.

Bedava Ubuntu Etiketleri

anonim

System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor.Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.