Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

0
zentoo
Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.

Görüşler

0
darkhunter
Bir Debian'ı bu kadar kullanıcı dostu, anlaşılır ve sorunsuz görmek. Gözlerim doluyor :.)

Umarım kendi Debian ımı da bir gün böyle görebilirim.. Fakat şimdi gidip Ubuntu da sorun çıkarmayan bir usb bellek çubuğunu Debian'a (ambiyane tabiri ile) kafasına vura vura tanıtmam gerekiyor..
0
pismikrop
Bende debian hoary kullanıyorum, Valla afrikanin bagrindan cikan bu dagitim bagimlilik yapiyor.
0
iasci
Kesinlikte katılıyorum!

Ubuntu'daki gelismeyi gordukten sonra yillardir bize linux saglayan dagitimlarin tum vakitlerini uyuyarak gecirdiklerini dusunmeye basladim :)
0
Soulblighter
DistroWatch [www.distrowatch.com] verilerine göre de Ubuntu, Linux dünyasına yeni bir heyecan getirdi. Şu an listede 1. sıradalar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu 7.10 bugün yayınlandı

ersin2k

En sevilen dağıtımlardan Ubuntu'nun yeni versiyonu yayımlandı. Bu sürümde göze çarpan değişiklikler GNOME 2.20, Yeni Plug&Play Printer arayüzü, Compiz Fusion, Hızlı Çözünürlük değiştirebilme, NTFS yazma desteği ve kurulum sırasında partition şifreleme.
ISO Download: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
Kaynak : http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-desktop710

Shipit, Ubuntu Fesity ile Siparişe Başlıyor

Titus

Ubuntu Linux'un dağıtım yöntemi olan Shipit Ubuntu Edgy ile devre dışı kalmıştı. Ama öyle görünüyor ki Ubuntu Feisty ile ücretsiz CD dağıtımı tekrar başlıyor.

Ubuntu Anasayfa Fotoğrafındaki DELL Logosu

Betelgeuse

Ubuntu GNU/Linux kullananlar ya da konuyla ilgili olanlar duymuştur, DELL firması bazı model PC'lerine Ubuntu yükü satma kararı almıştı.

Ubuntu 6.10 Başlangıç Rehberi

tongucyumruk

Ubuntu kullanıcılarının sıkça karşılaştığı birçok sorunun çözümünün yer aldığı Ubuntu Guide'ın Türkçe çevirisi olan Ubuntu Rehberi yayına girdi. Apache kurulumundan Wacom Tablet ayarlarına birçok konuda soruya cevaplar içeren rehberin çevirisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü asistanlarından, Fazlamesai.net editörü H. Coşkun Gündüz tarafından sürdürülüyor.

Daha Gutsy Gibbon sürümünü görmeden...

anonim

Canonical Ltd, henüz Ubuntu'nun ekim ayında çıkaracağı sürümü (Ubuntu 7.10 - Gutsy Gibbon) yaymadan, bir sonraki sürümünün adı duyuruldu: Ubuntu 8.04 - Hardy Heron LTS