While My Guitar Gently Beeps

0
FZ
Intel®/Fender Telecaster® gitarı ile kulaklığınızı gitarınıza takıp favori parçalarınızı dinleyebilir, demo kayıtlarınızı anında arkadaşlarınıza yollayabilir, Internet'e bağlanıp istediğiniz parçaların notalarını indirebilir, arkadaşlarınızla anında mesajlaşabilir ve webcam ile hayranlarınıza seslenebilirsiniz.

Ve tabii blues, rock filan da çalmanız mümkün bunların yanısıra ;-) Daha detaylı bilgiye INTEL basın duyurusundan erişebilirsiniz. (Haber için Ercümend'e teşekkürler.)

İlgili Yazılar

Şimdikiler DeVeDe Kulak...

parsifal

9 Firma arasında imzalanan anlaşmaya göre yeni nesil DVD'ler 27 GB bilgi barındırabilecek. Bu da yaklaşık 13 saat film ediyor.
2004 gibi piyasaya çıkması düşünülen DVD'ler mavi lazer teknolojisi kullanacakmış...
Bizde 2008 gibi niyetlenmeye başlarız artık...(Fiyat açısından ;-))
Detaylı bilgi için

İTÜ Robot Olimpiyatları '08

FZ

İTÜ Robot Olimpiyatları, Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından düzenlenen, Türkiye’de özellikle lise ve üniversite düzeyinde robotik eğitiminin önemini ve verimini sorgulayan, dünyada olağanüstü hızda gelişme gösteren robotik alanında Türkiye’nin gücünü artırmayı hedefleyen bir organizasyonlar zinciridir. Bu amaçları doğrultusunda yapısında, tüm Türkiye’den öncelikle lise ve üniversitelerden olmak üzere öğrenci katılımlarına hitap eden yarışmalar, robotik konusunda uluslar arası arenada söz sahibi olan seçkin akademisyenlerin katıldığı seminerler-konferanslar, gerek öğrencilerin gerekse endüstri temsilcilerin çalışmalarının yer aldığı sergiler bulundurmaktadır. Ulusal nitelikte olan İTÜ Robot Olimpiyatları uzun vadede uluslar arası hale gelme amacındadır.

The Ultimate Reset Button

iozeren

“Ctrl+Alt+Del” kombinasyonu ya da reset tuşunu çok kullanmanız gereken bir işletim sistemi mi kullanıyorsunuz ? Bu ürün tam size göre. The Ultimate Reset Button

Alet Çantası Şeklinde PC

anonim

Alet çantası ama içinde ingiliz anahtarı, tornavida falan yok, tıkır tıkır çalışan bir PC var. Gerektiğinde kapat alet kutusunu, al taşı, istediğin yere götür orada çalıştır. Şirin mi şirin ;-) Ne kadar işe yarar bilemem ama hoşluklar evreninde hak ettiği yere alacağa benzer.

Türkiye´nin İlk Bilgisayar Tarihi Sergisi

FZ

Rahmi M. Koç Müzesi'nde Türkiye'nin ilk bilgisayar tarihi sergisi açıldı.

Microsoft Bilgisayar Tarihi Sergisi, Microsoft Türkiye'nin sponsorluğunda Rahmi Koç Müzesi'nde açıldı. Bilgisayar ve yazılımın tarih boyunca gelişiminin anlatıldığı sergi sürekli olarak açık kalacak ve Rahmi Koç Müzesi'nin kapalı olduğu Pazartesi günü hariç haftanın tüm günleri ziyaret edilebilecek.