Worms of Prey sevenler!

0
coskung
Kendine özel bir hayran kitlesi olan Worms oyununun Linux versiyonuna denk geldim. Ağ üzerinden oynama gibi opsiyonlar ve çok enteresan ses & görüntü olayları var. Worms hastaları buraya

İlgili Yazılar

Kabusta Kaybolmak Çıktı!

anonim

Türk yapımı bir korku/macera oyunu olan Kabusta Kaybolmak çıktı.

Ahmet "CoolBlue-Gord10" Keleş'in geliştirdiği oyunda Karabalta adındaki bir kasabanın ormanında kamp yaparken kaybolan 3 genci araştıran bir dedektifi canlandırıyoruz.

Bağımsız oyunlar için yeni bir soluk: Manifesto Games

cemuzunlar

Manifesto Games

Greg Costikyan and Johnny Wilson, yayımcıların kutu olarak dağıtmaya değer görmediği, bağımsız olarak üretilmiş kaliteli oyunların tanıtılıp, doğrudan indirme yöntemiyle satılacağı yeni bir oluşum için birlikte çalışmaya başladılar.

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

Gariban Oyun Severin Dostu PCZONE

mambo

Bilgisayarla içiçe olupta oyun oynamayı sevmeyen yoktur herhalde. İçinde bulunduğumuz kriz ortamı da malum olduğu için insan her beğendiği oyunu alıp oynayamıyor.Bunun için ben artık demo indirmeye başladım tabi bu girişimimdeki önemli etkenlerden biride (paranın dışında) DSL ile bağlanıyor olmam sanırım. Geçen aradim taradım en geniş demo arşivine pczone'da rastladım. F1 Championship diye bi demo indirdim fazla başarılı bir oyun değil, demo olduğu için bütün pilotlarla da yarışamıyosunuz ama en azından hız efekti iyi, kendinizi kaptırıp virajda spin atmamanız çok zor bir ihtimal...
Benim asıl aradığım demo Medal of Honor idi ama bulamadım. O demoya ulaşabileceğim bir adres biliyorsanız bana yollarsanız sevinirim.
Tüm oyunculara başarılar..

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.