XCom : Enforcer (ya da bir oyun ne kadar kötü olabilir?)

0
FZ
Bazı oyunlar vardır kötüdür. Bazıları çok kötüdür. Ama bazı oyunlar vardır ki bunları bir süre oynarsanız daha sonra cümle kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Bunun sebebi, oyunu geliştiren programcının oyuna ayırdığı vaktin sizin oyunla ilgili yorum yazmaya ayırdığınız vakitten daha az olması mıdır acaba?

İşte, XCom: Enforcer bu kadar kötü bir oyun! Okuyun ve kendi kararınızı verin.

Görüşler

0
conan
Eve gitsem de bilgisayar oynasam diyenleri sitesi...

Ben bir tane daha yorum linki vereyim sana. Bu yorum yerin dibine batirmiyor ama parlak da degil :)

0
FZ
Satır arasında laf sokmuşlar ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Direct X-10'un Vista'ya has olması...

sundance

Micros~1 Haziran ayı içinde, uzun süredir devam eden tartışmalara son verip Direct X 10'u sadece Vista için yayınlayacağını açıklamıştı.

Vista'nın mevcut durumu ve halihazırda birçok donanım üreticisinin Vista yerine XP'i tercih etmesi, Windows'un platform olarak konsollardan bile güçlü olduğu oyun piyasasındaki yerini, Vista'ya geçise zorlamak için kullanma çabası, sanırız Valve'ı da endişelendirmiş olacak ki "Bu karar bir hataydı" açıklaması yapmışlar.

Science Museum - Launchpad Online

Tarık

Launchpad Online bu adresten erişebileceğiniz gerçek fizik etkilerine sahip düşündürürken eğlendiren ilgi çekici bir oyun.

Sonunda! Warcraft 3 çıktı!

gatotkacha

Sonunda oldu.... çoook uzun süredir beklenen Warcraft 3`ün piyasaya sürüldüğünü Blizzard bugün sitesinde açıkladı... oyunla beraber battle.net üzerinden oynamak için 1.01 patch`ini de sitesinde veren Blizzard`a 4 senelik (yoksa 5 miydi? :O) çabasından dolayı teşekkür ediyoruz....

Not: Oyunu 1 ay öncesinden indirip bitiren ben oyunu genel olarak sevmememe rağmen senaryolara bayıldım... oyunun movie`leri tartışılmaz derecede iyi zaten...bi de tüm senaryolar bittikden sonra credits kısmındaki orc-human futbol maçı çok komik...

Açık kaynak kodlu Yerli Strateji oyunu

3lobyte

Oyun motoruna varıncaya kadar Türk yapımı olan Civilization Of Ottoman Osmanlının kuruluş tarihinden başlayarak bugüne kadar ki süreçlerin işlendiği bir gerçek zamanlı strateji oyunu.

En iyi online ASP oyun! Bedava!!

Evil_Empire

Planetarion diye bi olay var, binlerce kişinin üye olduğu ASP ile yazılmış, text based bir strateji oyunu. Oyunu 2-3 aydir falan oynuyorum, ilk başlarda sıkılmıştım ama şimdi oldukca iyi...

Oyun birkaç ayda bir yeniden başlıyor. Herhangi bir işlem (bina, gemi, ar-ge vb.) en az 4 saat sürüyor. Yapılmasi 72 saat süren işlemler de var.

Planetarion'da tek bir gezegen ile işe başlıyorsunuz, daha sonra astreoidleri ele geçiriyorsunuz vs... Strateji sevenlerin bir göz atmasını öneririm. www.planetarion.com