Yaşasın yanlış satış stratejileri

0
butch
Hollywood'un 5 önemli stüdyosu (MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures, Warner Brothers ve Universal Pictures) 30 gün boyunca ilk izlemenizden itibaren 24 saat izlenebilir olan filmleri Internetten kiralamaya başlıyorlar. Filmler, satışlarını engellememesi amacıyla DVD'ler piyasaya çıktıktan sonra kiralanabilir olacaklarmış. Sistem tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama sanırım kırılması birkaç aydan fazla sürmez ve bu sayede kısa sürede çok daha geniş bir film arşivimiz olur. Detaylar burada...

İlgili Yazılar

Kampanya: Bilim kurgu dizilerimi geri istiyorum!

korhan

Xasiork Ölümsüz Öykü Kulübü tarafından başlatılan kampanyaya katılımlarınızı bekliyoruz.

TRT'nin tek kanallı olduğu zamanlarda, yayın saatleri sınırlıydı ama hayal dünyamızı genişleten, bize farklı düşünmeyi öğreten, ilk defa duyduğumuz bilimsel terimlere bizi aşina kılan bilimkurgu dizileri vardı. Oysa şimdi onca televizyon kanalı olduğu halde bu tür dizileri seyredemiyoruz.

Ne @#!* Biliyoruz Ki!?

FZ

Gösterime girdiği ülkelerde tahmin edilenin ötesinde bir başarı kazanarak yüz binlerce insanın hayatını pozitif yönde etkileyen “Ne @#!* Biliyoruz ki!?”, Türk seyircilerle ilk kez !F İstanbul'da buluştuktan sonra Mart 2006’da ülkemiz sinemalarına geliyor.

Oscar ödüllü oyuncu Marlee Matlin’in başrolünde olduğu yapımda, dünyanın önde gelen fizikçileri, nörokimyagerleri, hekimleri ve metafizikçilerinden 14 önemli isim, aydınlatıcı olduğu kadar şaşırtıcı bilgilerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Etkileyici görsel efektler ve animasyonlarla da desteklenen film, tam anlamıyla türünün ilk örneği.

Sonuç sadece bilgilendirmek ve düşündürmekle kalmayıp aynı zamanda eğlendiren, pozitif bir iz bırakarak izleyiciye yeni bir bakış açısı getirebilen, son derece özgün bir yapım...

FRP fragman projesi, hem de yerli

redogre

FRP oynayan bir grup genç bunu bir film haline getirmeye çalışırsa ne olur? "Hiç bişey olmaz" dediğinizi duyar gibiyim. Ama eğer bu grup "Film çekemiyorsak fragman çekelim!" derse ne olur? Ben hemen söyliyim, 25-30 kişinin çalıştığı bir proje olur.

www.trailerproject.net adresinde çok geniş yaş grubundan birçok FRP sevdalısının üzerinde uğraştığı "Ejdarha Mızrağı" film fragmanı projesi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Maskeler, kasklar, zırhlar hepsi el emeği göz nuru... Hele bir Chainmail var kii.. Bence FRP ile alakası olan herkes görmeli. 20.000 halkadan tektek örmüş arkadaşlar.

Star Wars Episode II Geldi

anonim

Çoğumuzun çocukluğundan beri izlediği, tum dünyada bir çılgınlık şeklinde hayran kitlesine sahip, ve bir dinin baslangıcına kadar giden (Jedi Knights) StarWARS Episode II Attack Of the Clones filminin teaserı Amerika`da gösterime girdi. İsteyenler Quicktime teaser`ı izleyebilirler.

Bakalım filmi ne zaman gelecek

İnanılmaz filmler listesi

sundance

Yaklaşık son bir ay içinde seyrettiğim 5 tane filan film var ve inanın bana adam gibi film nasıl yapılır, içinde çalıştığımız iş ortamları ne kadar iğrenç, yaşamdan nasıl keyif alınabilir konusunda inanılmaz şeyler öğrettiler.

Öncelikle Kevin Smith Filmleri (bu adam muhteşem senaryo yazıyor)
Clerks (1994), MallRats (1995), ChasingAmy (1997), Dogma (1999)

Ve Mike Judge`dan, muhteşem OfficeSpace (1999)

Size bir tavsiye ne yapın edin bu filmleri bulun (hepsinin DivX halleri internette bir yerde var) ve oturup seyredin, eminim bir şekilde hayatınız değişecek...

Not: Olmazsa olmaz Fight Club ve Matrix...