$1.99'a kadar domain isimleri ama haber bu değil :)

0
sundance
Godaddy.com bir başka ürünle birlikte alındığı takdirde domain isimlerini $1.99'a kadar düşürmekte.

Fakat asıl haber bunun reklamını Super Bowl'da yapmak için tekrar tekrar başvurup sansür komitesi tarafından reddedilmelerinde. Reddedilen 14 reklamın bir kısmı daha çekilmeden, konsept aşamasında reddedilerek bambaşka bir rekora da imza atmış.. Saldırgan reklamcılık diye buna diyorlar herhalde.

Görüşler

0
Soulblighter
Haberde verilen godaddy adresine (http://http://www.godaddy.com) tıklayınca microsoft.com'a gidiyor. Başka adreslerde de denedim. http://http:// ile başlayan ne adres yazarsanız yazın, microsoft.com'a gidiyor. Bu olay Firefox'ta var :) IE'de yok. Microsoft Firefox'un içine kod sızdırmış. Saldırgan reklamcılık :)
0
tongucyumruk
Ben tıklayıca w3.org'a gidiyorum?
0
ttk
Opera ise şuraya gidiyor :
http://www.http.com//www.godaddy.com/
0
oktaypocan
Bunun Firefox ile alakası yok... Firefox, Google'a soruyor, Google da "http://" araması için ilk sırada http://www.microsoft.com/ adresini veriyor. Google da bu aramayı doğrudan yapıp sonucunu görebilirsiniz. Tabii, neden "microsoft" bu aramada ilk sonuç, ayrıca tartışmak gerek.
0
anonim
O http://http:// yazınca MSN de arama sitesinin açilması FireFox un açığından değil !
Senin bilgisayarına arama yapılaçak yer olarak MSN yi yani http://search.msn.com adresini atamış olmandan kaynaklanıyor !! Mesela googleyi atasan bu sefer google çıkar ulaşılamayan adreslerde !!
0
korocop
ya ben domain işleri için sürekli godaddy kullanıyorum, ama asıl yorumum bu değil :))))) bana da bir mail göndermişler otomatik olarak, superbowl reklamlarına başvurularının hepsini detaylı olarak anlatmışlar. gerçekten çok güzel neden güzel çünkü sürekli denemişler, ayrıntılı olarak tüm reklam başvuruları sitelerinde mevcut...
0
hAhAyiDU
Firefox bağlantıya tıkladığımda http://www.altavista.com/ adresine gidiyor.
0
byselim
Link hatalı olduğu için herkesin default arama motoruna yönlendiriliyor link :) Kişiden kişiye bu yüzden değişiyor yani. Ama yazma amacım bu değil :P Bu kadar çok başvuru yaparak rekora imza attı. Ama belkide istediğini yaptı. Bakın FazlaMesai ye konu oldu :) Reklamını yaptı.
0
urxalit
Hayır öyle değil. GoDaddy'den sık sık alan adı alımı yapıyorum. Yeni bir alan adı alacağınızda proxy (web değil) ile whois'deki kişisel bilgilerinizi gizlemeyi isteyip istemediğiniz soruluyor. Bunun normalde alan adı masrafına ek olarak yıllık $8 olduğunu, ama şu an yeni alan adıyla birlikte bu özelliği alırsanız; $2 alan adı yıllık ücreti + $8 private registration = $10 olur diyorlar. Ana sayfalarında filan yaptıkları yıllık domain $2 reklamı da bunun için. Yoksa private registration olmadan aldığınız alan adı yine $8.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eğitim Tasarımcısı Ne İş Yapar?

FZ

"Eğitim tasarımcısı (Instructional Designer) ülkemizde yeni yeni kullanılan, oysa yurtdışında uzun zamandır bilinen bir uzman türü. Öyle ki hayatını bir eğitim tasarımcısı olarak sürdüren Reuben Tozman, e-Magazine dergisinde yayınlanan “Yeni Nesil Eğitim Tasarımcıları” isimli bir makale kaleme almış. Ülkemizde daha tam olarak ne işle iştigal ettikleri bilinmezken, bazı coğrafyalarda eski tipte eğitim tasarımından vazgeçilmesi gerektiğine dair bir makele görünce, derhal bu makaleyi okuyup paylaşmak kaçınılmaz oldu.

Madonna´nın Web Sayfası Neden Hacklendi?

anonim

Internet'i kontrol edebileceğini düşünenler geçen hafta güzel bir ders aldı.

Her şey Madonna'nın sesini popüler bir anti-korsanlık tekniğinde kullanması ile başladı. Warner Music Group Madonna'nın yeni şarkıları gibi görünen dosyaları p2p dosya paylaşım ağlarına koydu. Dosyaları indirenler şarkının ilk 10 saniyesinden sonra şarkıcının "What the f**k do you think you're doing" diye küfür edişi ile karşılaştı.

Türkiye'de Bir İlk

wime77

Türkiye nin ilk Cerrahi yayın sitesi www.canlicerrahi.com Türk ve dünya doktorlarının hizmetine sunuldu.

Tezler internette

yilmaz

YÖK, yayınlanan tezleri bir internet sitesi aracılığı ile yayına sundu. http://tez2.yok.gov.tr/ adresinden erişilebilen siteye üye olarak tezleri inceleme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Audiogalaxy sizlere ömür...

interhaber

Merhabalar, Geçtiğimiz 19 Haziran Çarşamba günü Audiogalaxy`nin o meşhur mavi renkli sitesine girenler, arattırdıkları parçaların hepsinin yanında "kısıtlıdır" işaretini görünce büyük bir şok yaşadılar. Gelen ilk haberler, müzik dünyasının BSA'sı olan RIAA tarafından Audiogalaxy`nin işinin bitirildiği yönünde. Geçen sene Napster`in ipini çekenler,bu sefer de Audiogalaxy`i harcadılar. Gerçekten de süper bir müzik ve MP3 servisi daha devre dışı kaldı ve böylece -mââlesef- dialerci arkadaşlara da meydan boş bırakılmış oldu! Ayrıca, kendi elindekileri paylaşıma açmak isteyenlerin önü de tıkandı. Merak ediyorum: "Acaba sıradaki Morpheus mu?" diye. Bütün müziksever internetçi arkadaşlara geçmiş olsun. Selâmlar...