Bir milyon dolarlık sayfa!

0
sundance
İşsiz güçsüz bir genç, birkaç ay sonra gideceği üniversitede parasız hayatın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüp, "Napsam da para kazansam?" diyor ve pikseli $1'dan reklam aldığı bir milyon piksellik bir site yapmaya karar veriyor!

İşin garip yanı şu ana kadar da $495,000 kazanmış durumda. Huzurlarınızda One Million Dollar Homepage

Haberin ayrıntıları ve üzerine küçük bir tartışma için akşam 21:30'da Teknoloji TV'de Fazlamesai.net programına bekleriz.

Görüşler

0
mascix
enstantene yakalayıp müstesna takılmak şimdi mode dude :)
0
pirx
demek ki bikaç gün önce elime geçen şu link: http://www.ferrarialacam.com/ burdan devşirmeymiş. biraz olsun ilginç gelmişti oysa.
0
sleytr
geçen hafta bizede rek lamarazisi..com diye bişey spam yapmıştı. bana aptalca hemde çok aptalca gelmişti.

sanırım "çılgın" olmalarıyla övünen amerikalılar bu kelimenin anlamını yavaş yavaş "saçma" ya doğru kaydırıyorlar. böylece saçma fikirlerde popüler olup matah birşeymiş gibi desteklenebiliyor. ya da bu birkaç on yıl önce oldu ben yaş itibariyle ancak farkedebiliyorum :)

0
loker
Tamam bu fikrin onbin tane benzeri çıkacak, bu iş böyle.. ama insan biraz özenir ya... nasıl çirkin, nasıl boktan bir şey yapmış... Bir şey çalıyorsun, bari adam gibi çal ya... Fikrin doğduğu sitede hiç değilse adam gibi bir okunurluluk var, FAQ'su falan doğru düzgün yazılmış falan filan... "Yoğunluktan dolayı alınan bazı reklamların eklenmesi 24 saati buluyor" ne demek ayrıca ya... bilmiyorsun web sitesi yapmayı, yapma bari...
0
neurorebel
Abi bu ne ya ?!
0
simor
Bence reklamvereni çekmek ve bütçelerini sömürmek için muhteşem bir arz talep dengesi kurulmuş bu fikirde. Helal olsun. Objektif bakılabildiğinde hem alıcı hem satıcı için çok efektif olmuş. Birazda okullardaki haberleşme veya reklam panolarına benziyor. İşin matematiği de bu belki de. Kaousun vitrini.
0
simor
BU arada kazandığı para hiç önemli değil yanlış anlamayın. Sadece en fazla 50 dolarlık minimum maliyet söz konusu burada. Oyüzden kazanılan para hiç umurumda değil. Girilen risk ve fikrin cesareti ve tekilliği gayet güzel.
0
innaw
siteye ilk baktığım zaman pixelleri satın alanların sayısı 10'u geçmiyordu.. pes doğrusu!
0
yilmaz
http://www.20centpixels.com/ buda enteresan
diğer sitenin pixellerini almış burdan satıyor
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cisco’dan Web’i genişleten yazılım

pulsar

Cisco, internete daha fazla cihazın bağlanmasını sağlayan yeni IP standardını destekleyen yazılımı ay sonunda çıkarıyor.
Dünyanın en büyük ağ ekipmanı sağlayıcısı Cisco Systems, Internet Protocol version 6 (IPv6) kullanan router ve sunucular için geliştirdiği yeni yazılımları mayıs sonunda çıkaracağını duyurdu.

Bir Kablonet Hikayesi

sefalet

Kablolu bağlantı ile genelağ erişimi sağlayan kullanıcılara küçük bir müjde ile başlayıp, Türksat'ın bağlantı fiayatlarında indirime gittiğini belirtelim. İlgili tarifelere şuradan ulaşabilirsiniz. İndirimin yanında her ay istediğiniz bir tarifeye geçme hakkı da tanındığını duydum ki alışkın olmadığımız bir özellik. Kablolu bağlantı işletmesi 1 temmuz 2005'te Türksat'a geçmiş ve 1 eylül 2006'da Türksat, daha önce Telekom'un destek hizmeti vermesi için kiraladığı firmalar (kablonet, topaz, ultra, interaktif) ile sözleşmeleri feshetti. Bu olaylı geçiş sürecinde bir kaç gün bağlantı hizmeti alamadı kullanıcılar.

DSL İhalesi Meteksan´ın

FZ

Türkiye'de internet kullanıcı sayısı uzun bir dönemdir artmıyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi bilgisayarlaşma oranının değişmemesi. Ancak öte yandan mevcut bilgisayar sahipleri için de internet erişimi hem yavaşlığından dolayı verimli değil, hem de sunulan hizmetin bedeli çok yüksek. Bu gidişatı bir parça da olsun değiştirebilecek DSL bağlantısının genişletilmesine yönelik Türk Telekom tarafından açılan ihaleyi Meteksan kazandı.

DSL teknolojisi bugün kullandığımız telefon hatları üstünden çok daha hızlı internet erişimi sunabiliyor. Şu anda sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale olmak üzere toplam 4 il ve 32 santralda hizmet veren sistem, Meteksan'ın geçtiğimiz hafta aldığı ihale ile çok yakında 40 il ve 168 santralda hizmete girmiş olacak.

Kaynak: Radikal

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

Opera 8 çıktı...

ae

Yıllardır severek kullandığım Opera bugün 8. versiyonunu Windows, Linux degisik isletim sistemlerinin hepsinde birden "Speed, Security and Simplicity: Opera 8" sloganı ile çıkardığını ilan etti.

Muhteşem süper kahramanı ile kabiliyetlerini Opera sitesinden öğrenebilirsiniz.