c-jump : Programlamayı Öğreten Oyun

0
ebola
Özellikle çocuklara C, C++ ve Java temellerini öğretmeye yardımcı bir oyun olan c-jump hakkında detaylar burada.

Görüşler

0
yilmaz
Yeni mızıkçılık çeşitleri doğabilir. "Fatal error verdi." "bu değişken scope dışında çalışmaz." "anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"
0
conan
>"anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"

SUPER!!! :))))
0
Challenger
"anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"

Ahahaha, koptum yahu. Tam da bir for döngüsü yazıyordum. :-D
0
robertosmix
Diğer haber sitelerinden haber aşırmak bir yana dursun.. aslında FM'de alışık olduğumuz bir durum.(ingilizce bilmeyen cemaate hizmet ediyoruz formatında iseniz) En azından gününde aşırmanızın ve kaynak göstermenizin daha faydalı olacağına inanıyorum.

http://slashdot.org/index.pl?issue=20050921
0
butch
Yorumunuz bunu hatırlattı. Bilmem neden?
0
FZ
slashdot haberi midir öncelikle yoksa ayni zamanda slashdot'ta da çıkmış bir haber midir bunu bilmiyorum ben. Öte yandan, iyi İngilizce bilip de "şimdi kim uğraşır Slashdot ile..." ya da vb. şeyler deyip her gün bakmayan insanlarımız da var, kaldı ki ilgi çeken bir şeyse ve bir FM üyesi bunu atıyorum 3 ay, 6 ay sonra yahu bu mevzunun geyiğini hiç yapmamışız, hadi yapalım demişse bunda da bir kötülük ya da saçmalık görmüyorum ben genellikle.

Muppet Show'a gelince, sayın butch'tan sandalyeden düşüp yerde yuvarlanmaktan ötürü başıma gelenlerin hastane bedellerini tahsil etmem gerekecek!
0
robertosmix
:) Mizah çok işe yarıyor çook! Ne kadar güldüm anlatamam.

Teşekkürler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bağımsız oyunlar için yeni bir soluk: Manifesto Games

cemuzunlar

Manifesto Games

Greg Costikyan and Johnny Wilson, yayımcıların kutu olarak dağıtmaya değer görmediği, bağımsız olarak üretilmiş kaliteli oyunların tanıtılıp, doğrudan indirme yöntemiyle satılacağı yeni bir oluşum için birlikte çalışmaya başladılar.

İki süper oyun

sundance

Yavaş yavaş DVD Rom oyunların hazırlandığı, iki cdlik oyunların artık normal karşılandığı günümüzde biraz nostalji yapalım dedim.

Nerde benim efsanevi Kelp Disk`imin mini minnacık oyunları diye bakınırken, bu iki muhteşem oyuna rastladım. Biri Snake3 (7Kb), diğeri ise Tetris (5Kb)

Bu iki muhteşem oyun bize megabytelarca dll olmadan da oyun yazılabildiğini, hem de 80286`dan P4`e kadar her tür makinada oynanabilir olduğunu gösteriyor. (Bu arada programlar virus kontrolünden geçmiştir, ama sorumluluk almıyoruz)

ASUS oyunlarda hile yapan ekran kartı sürücüleri çıkartıyor!

larweda

Tayvan bilgisayar parçaları üreticisi ASUS, ki en çok anakartları ve ekran kartları ile tanınır, uzun zamandır eleştirilen online oyunlarda hile yapmaya yardımcı olan yeni görüntü kartı sürücülerini piyasaya sürdü. Özellikle Half-Life, Quake gibi First-Person Shooter (Birinci şahıs vurucu :-)) oyunlarda, gölgeleri kapatma, duvarların içini görmek gibi taktik avantaj sağlayacak hilelerin sürücü seviyesinde yapılmasına olanak sağlayacak ekran kartı sürücüleri, online oyun topluluklarının tepkisini çekiyor.

Enemy-Territory v2.60 kaynak kodu açıldı.

zentoo

Id Software in halen ücretsiz olarak dağıttığı asla PC'mden eksik olmayan ve de gördüğüm en kaliteli netcode kullanan Wolfenstein Enemy-Territory'nin 2.60 sürümünün SDK'sı indirmeye hazır. İnceleyin öğrenin, öğretin, dağıtın ve hatta oyun yapın. Söz veremesem de Linux a yaptığınız oyunun "Cinematic"leri benden ;-]

FTP Linki

World Cyber Games Türkiye Finalleri Sona Erdi

anonim

(hurriyetim.com) Önümüzdeki ay Güney Kore´de yapılacak olan Dünya finalleri öncesinde Türkiye´yi temsil edecek olan oyuncular, Maslak Princess Otel´de gerçekleşen turnuvada belirlendi. Geçen yılın şampiyonu Vendetta takımının üst üste iki kere yenilerek elenmesi herkes için sürpriz oldu.