Google Hack: Sefil ve Başarısız Bush

0
murat09
Google'da sefil ve başarısız anlamına gelen "miserable failure" kelimelerini birlikte arattığınızda ilk sırada karşınıza Beyaz Saray sitesinde George W.Bush'un özgeçmişi çıkmakta. Ayrıca George Bush diyerek aratma yaparsanız 1-10 arası sonuçlarda Bush ile şempanzelerin benzerliğini konu edinmiş başka bir site daha çıkıyor.

Görüşler

0
conan
Su anda webde bloglar arasi kampanya gibi bir sey baslatilmis. Insanlar web sayfalarindan "miserable failure" olarak GW Bush'un biyografisine link veriyorlar. Boylece google'da bunlari indeksleyip page rank algoritmasina gore bu kelimeleri arattirdiginizda ilk sirada cikariyor sonucu. Kampanyaya katilmak oldukca kolay heheh ;)
0
malkocoglu
Haberlerde buyutulen seylerin arka planini bilmek bazen komik oluyor degil mi? Haberi ilk duydugumda "bunda ne var kardesim" demistim ben de...

Miserable failure lafini ilk cikartan demokrat (karsi partiden) Dick Gephart idi. Amerika'da iken CSPAN kanalina muptele olmustum, yorumsuz olaylari, konferanslari roportajlari gosteren nadir bir haber istasyonudur. Turkiye'den streaming yaparak seyredebiliyorsunuz, www.cspan.org. CSPAN'de demokrat adaylarinin tartisma programi sirasinda Gephart "miserable failure" lafini kirk kere tekrarladi. Belli ki Bu$ karsitligi uzerine bir platform kuracakti, cunku hemen arkasindan miserablefailure ile alakali bir web sitesi ismi kapmisti. Lafin pek tuttugu soylenemez, cunku baska bir demokrat olan Dean as adayligi kapmak uzere. Ama adam an azindan denedi. Internet'i esas iyi kullanan Howard Dean bence, (Bush'tan en cok nefret eden aday da odur). Kendisi bayagi da genc zaten, ve Internet'ten rekor seviyede bagis kaldirdi. Milyonlarca dolar. Allah yolunu acik etsin, daha ne diyelim.





0
murat09
http://www.kotuvepis.com/sansiszanlar/b1kucuk.jpg
Yorumsuz :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Video Oyyla Açıldı!

anonim

Daha önce fazlamesai'de beta olarak açıldığı duyurulan Oyyla'nın video bölümü açıldı. Video Oyyla ile artık ADSL kotanızı beğenmeyeceğiniz videolarla doldurmayacaksınız.

Miranda Icq için ilk skin plugini çıktı

robin

Bir çoğunuzun severek kullandığına emin olduğum küçük ve hızlı, $ahsen "cep herkülü client ;)" diye de tabir ettiğim open source icq clienti Miranda Icq için ilk skin plugini "Lizard" çıktı. Beraberinde örnek bir skinle gelen plugin Miranda'yı daha da güzel gösterecek, hem de malum diğer client gibi kaynaklarınızı yiyip bitirmeden. :)
Plugin $u adresten çekilebilir:
http://sweb.cz/steelspace/files/Lizard.zip

Bu Sitede Tıklamak Yasak: dontclick.it

FZ

Hiç fareye tıklamadan bir siteyi güzel güzel gezebilir ve işaret parmağınızı dinlendirebilir misiniz? Başlangıçta saçma ve zormuş gibi geliyor ancak bazılar böyle düşünmüyor: http://dontclick.it/

Çok kısa süren bir alışma süresinden sonra tüm siteyi çok daha sükunet içinde, sürekli bir fare çıtırtı sesi olmadan gezebileceğinizi fark ettiğinizde epey şaşıracaksınız.

Hong Kong'da 100 Mb/s Internet Bağlantı Bedeli: 35$

anonim

HKBN.net HongKong'da ev kullanıcılarına 100 Mbit/s hızında internet bağlantısına ikinci çeyrekte başlayacağını okurken biraz tuhaf hissetmeme rağmen soğukkanlı olmanın verdiği rahatlıkla ayakta kalabilirken bu servisi sadece $35 verdiğini görünce bayılmışım... ayıldığımda birileriyle paylaşma gereği duydum. Web sitesinin teyidini ocworkbench.com da gördüğüm haberle aldım ki sitede bir de singapurdaki bağlantıdan bahsediliyor. 6.5Mbit/s ayda $48 ki pahalı olduğundan yakınılmış.

Türkçe-İngilizce Terim Kütüphanesi

SHiBuMi

Uzun zamandan beri Internette İngilizce doküman hazırlarken kullanabileceğim bir sözlük arıyordum. Şimdiye kadar rastladıklarım ya aşırı derecede kullanışsızdı (aralarında Türkçe sözlük içersinde Türkçe harfleri aramada problem yaşayanlar var) ya da aradığını bulmak mümkün değildi. Biraz önce www.zargan.com daki sözlüğü keşfettim. Bu sözlük terimler sözlüğü olarak geçiyor ama oldukça geniş bir veritabanına sahip ve her aranılanı bulmak mümkün. Ayrıca veritabanı değişik kategorilere ayrılmış ve sonuçlar iş dünyası terimleri, genel sözlük, bilişim sözlüğü vs. diye listelenebiliyor. Oldukça kullanışlı bir sözlük, İngilizce terimlerle sık uğraşanların bir gözatmasını tavsiye ederim.