İstanbul ve Kayseri´de Linux Seminerleri

0
dfisek

Görüşler

0
St
Yine tam gununu bulmu$lar, ben yoldayken seminer yapacaklar ühüüüüü ;...(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Web Teknolojileri 2010 Programı Yayınlandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu'nun 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlediği Özgür Web Teknolojileri Günleri 2010'un etkinlik programı açıklandı.

Sponsorluğunu Uygun Teknoloji, Gittigidiyor.com ve OBSS'nin yaptığı etkinlikte 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacı seminerler, atölyeler ve kısa bildirilerle bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

Çeşitli programlama dillerinde web uygulamaları geliştirmekten yaygın içerik yönetim sistemlerine, kullanılabilirlikten kurumsal uygulama örneklerine dolu dolu bir içerik etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Tüm etkinlik programı ve oturum özetleri için tıklayın.

Linux Semineri : Nessus Zayıflık Tarama Sistemi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü, zayıflık kavramı ile Nessus yazılımı üzerinde Zayıflık Tarama Sistemlerinin mimarileri anlatılacak. Nessus zayıflık tarama sisteminin özellikleri, kurulumu, yapılandırılması, örnek taramalar ve rapor incelemeleride seminerin alt başlıkları. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlayacak.

Seminer: “Linux Nedir ?“

anonim

Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel

Web Güvenliği Günleri - Ankara

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

LaTex Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinden Dr. Harald Schmidbauer 16 Mart 2004 Salı günü 18:00'da LaTex konulu bir seminer verecek, bilimsel makalelerin ve büyük ölçekli belgelerin LaTex isimli TeX makro paketi ile nasıl güzel ve profesyonelce hazırlanabileceğine dair örnekler gösterecek. Söz konusu seminer üniversitenin Dolapdere Kampüsü'nde Z-39 numaralı odada gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için: http://cs.bilgi.edu.tr/