King

0
elendil
Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.
Bu olgularla beraber (:PPPPPPPPPPPP) , oyun oynamayı seven, 52'nin olasılıkları ve yaratıcılığına gönlünü kaptıranlar da vardır. Neyseki kahvehaneye gitme yaşımın geçtiği (mahalle gençleri büyür ve evlenir, bekarların sayısı azaldıkça kare kurmakta zorluk çekilir) ve internetin tvnin yerini aldığı son günlerde (son 10 ay) bi site buldumki inanamadım; www.oyunsaati.com. Sitenin mucitleri king, batak, ihale ve maçakızı gibi kahvehanelerimizin reytingi yüksek bu oyunlarını internette hayata geçirmişler ve çok başarılılar. Eğer siz de benim gibi king oynamayı seviyorsanız, beklerim (kullanıcı adım sodas). Bir dahaki yazımda bu sitedeki ortamı, ilişkileri ve sanal aşkları inceleyeceğim. Hoşçakalın...

Görüşler

0
kermith
sitenin adı www.koako.com olarak değişti. ücretsiz üyelik sistemi ile çalışıyor site. satranç, briç, tavla, maçakızı, ihale, batak vs. gibi oyunlar mevcut. sodas ise ne yazık ki aramızdan ayrıldı. bir trafik kazasından kaybettik :( King salonlarından biri sodas cafe olarak adlandırıldı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Javascript ile Lemmings!

larweda

Çocukluğumuzun gecelerini yemiş, gözlerimize miyop/hipermotrop numara eklemiş bir efsane Lemmings, başka bir efsane olan ve artık aramızda olmayan Psygnosis'in o zamanlar hayatımıza armağan ettiği bir çok güzellikten biriydi, şimdi de bazı arkadaşlar uğraşmışlar, Lemmings'i DHTML ile yazmışlar, mozilla bir browser'la oynadım ve başarılı ötesi buldum. Bir göz atın, eski günleri yadedin!

Nerde o eski oyunlar?

sundance

Siz de otuzlu yaşlarına gelmiş bazılarımız gibi, bir sonraki ekran kartını istemek dışında pek de bir yeniliğe sahip olmayan oyunlara gıcık oluyor, C-64 çağının basit fakat bağımlılık yapan oyunlarını özlüyor? Birisi sorduğunda son altı aydır hiç oyun oynamadım diyor musunuz?

The Underdogs ve Retro Remakes en çok ziyaret ettiğiniz siteler arasında mı ?

O zaman sıkı durun, çünkü Remakes 2004 yarışması sonuçlandı. Bütün dinazorları listeyi gözden geçirmeye davet ediyorum, Quest for Tires'dan, Jumping Jackson'a, Beach Head'den, Manic Miner'a, Retro River Raid'den, Jet Set Willy'e kadar birsürü eski dost sizi bekliyor :) Hatta ATARI bağımlıları için ADVENTURE bile mevcut.

Starcraft Broodwar 1.13

sundance

Efsane strateji oyunu, fazlamesai.net'in 1 numaralı haberi Starcraft, piyasaya çıktığı zamandan bu yana sekiz yıl geçmesine rağmen, hayranlarını yalnız bırakmadı ve 13. patchini çıkarttı!

Gelmiş geçmiş en çok oynanmış strateji oyunlarından biri olması bir yana (Battle.net'de bugüne kadar milyonlarca Starcraft karşılaşması yapılmış), sekiz yıl önce çıkmış bir oyuna hala patch çıkartılması, daha beş-altı yıl önce çıkartılmış birtakım işletim sistemlerine olan desteği çekenlere feyz verir umarız ;)

Not: Ah bir de Blizzard, "Starcraft'ın source kodunu ve oyun grafiklerini gpl ve creative commons ile lisanslıyoruz dese...

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.