Kuantum Bilgisayar

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar:
Konuşmacı: Ferhat Taşkın (İTÜ)

22 Kasım, 17:00, MS

Görüşler

0
ysa
Madem konu kuantum bilgisayarlar (artık fizikçi adayı oldum) dersten kaçmak için güzel fırsat=) Zizek'i kaçırdığıma üzülüyorum.. MS dolapderede taksime giden yolun kenarındaki o yüksek duvarlı yerde mi? Eğer öyleyse evime çok yakınmış yeni taşındım sayılır pek bilmiyorum çevreyi orası mı acaba?
0
tongucyumruk
Evet orası. Haritada göstermek gerekirse: burada veya burada
0
FZ
Evet.

Buyrun bekleriz, katılırsanız seviniriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Üniversitelerde yeni bir gün doğuyor...

omercelik

Windows Vista, 2007 Office Sistem ve .NET Framework 3.0 konularının anlatıldığı lansman etkinlikleri 10 Farklı Üniversitede gerçekleşecek. İlk lansmanlar; 20 Mart 2007 Salı günü Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde, ikincisi de 23 Mart 2007 Cuma günü Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşti. Sırada Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi var. Tüm öğrenciler bu etkinliklere davetlidir.

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

Linux Semineri : Sanal Özel Ağ Sunucuları (VPN)

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. 15:00'de başlayacak seminerde, sanal özel ağ sunucularının (VPN) mimarileri, kullanım amaçları ve Linux üzerinde sunulabilecek çözümleri anlatılıyor. Özgür sanal özel ağ sunucuları arasında yer alan FreeSWan, PoPToP ve OpenVPN'e değinilecek ve alternatif çözümler tartışılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

Turing Günleri 2007 – Etmen Tabanlı Programlama

tongucyumruk

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 2002 yılından beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Turing Günleri etkinliği bu yıl 5 Mayıs 2007 tarihinde Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.