Linux'da GTalk VoIP kullanmak isteyenler için

0
sundance
GTalk'la yapılan ses iletişimini başarılı buluyor fakat sırf bunun için Windows kullanmak istemiyor musunuz? Gözünüz aydın, bu konuda artık Tapioca isimli bir yazılım var.

Ekran görüntülerine'de bakabileceğiniz yazılımın, gerçekleşebilmesinin en önemli sebebi tabi ki Google'ın libjingle API'si.

İlgili Yazılar

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.

Google Evlere Şenlik!

cbc

İngilizce "Home Page" olarak adlandırılan, Türkçe'ye kelime kelime çevirirsek "Ev Sayfası" olarak adlandırabileceğimiz, kişisel site yapmanızı sağlayacak bir hizmet Google'dan sonunda geldi. "Evlere Şenlik"teki ev kelimesi de işte buradan geliyor.

Google Calendar

anonim

Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...

Google: Aziz mi Şeytan Mı?

anonim

Artık Google ile ilgili haberleri okumaktan biz usandık fakat Google yeni ürünler çıkarmaktan usanmadı. Google'ın çıkardığı son son ürün Google Homepage API yardımıyla istenildiği şekilde web sayfaları düzenlenebilecek, tabii ki ajax ve atom teknolojileri üzerinden.

Detaylı bilgi için buraya, APIiçin buraya bakabilirsiniz.

Google'dan WebApp

anonim

Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.