Seksi Bilgisayar Kasaları (yakıyor ;-)

0
FZ
Şimdiye dek eminim pek çok ilginç bilgisayar kasası görmüşsünüzdür. Etrafınızdaki dükkanlarda ya da Apple'ın, IBM'in tasarladığı bazı modellerde falan.

Ancak bir de şu modellere bakmanızda fayda var, şimdiye dek gördüğüm en seksi, en yakıcı bilgisayar kasaları sanki desktop themes fiziksel dünyaya girmiş gibi ;-)

Türkiye'de de bu tip fantastik tasarımları üretip ciddi ciddi satan bir yer biliyor musunuz?

Görüşler

0
anonim
Kasaya bakmaktan monitöre bakaman..
0
FZ
:))))))))))))))))) Haftanın yorumu! ;-)
0
larweda
Bi tane kasa yaptım, fanı şöle olsun, penceresi şöle olsun diye, 550$ oldu, iyi hoş ama 550$ vermem heralde, ama bii doğumgünü hediyesi olarak filan hakkaten makbule geçebilir.

Türkiye'de böyle kasalar yapıp satan var mı bilemiyorum ama yapsak satılır mı sizce alan olur mu 200-300$'a böyle kasaları? ne dersiniz?
0
anonim
sahsen ben kendime 80$'a scanner almaya useniyorum
hayatta 300$'a kasa masa almam
sonra mahellede adim ayrani yok icmeye atla gider...
sozu ile birlikte aninmaya baslar

ama ne deyim dogum gunumde yaklasiyor hani...

ya zaten tahminimce adamlarin orda alis gucu bu konularda bayagi bir fazla...
0
Wookiert
Ben isterim o kasalardan. ama toz olunca o saydam kısımları bir karizması kalmaz. bir de ekstra temizlik işi çıkarmamak lazım. Bu arada ne biçim fan onlar öyle. Jet motoru gibi
0
anonim
Bilgisayar gibi uzerinde fazla oynanmayacak birseyde insanlarin kullandiklari makinalari kisisellestirme meraklarini exploit ederek para kazanma hevesi ki bunu en iyi yapan firma bence nokia dir. FM Sosyolojiye selam ederim
0
larweda
Lütfen Apple'ı unutmayalım, MacOS'la hiç alakası olmasa da bir şekilde Cube sahibi olmayı arzulayan bi ton insan tanıyorum.
0
conan
AAARRGGGGGHHHHHH!!! CUBEEEEE!!!!!!
0
anonim
o meretin 8cube9 ilk piyasa tanitim toplantisini televizyondan canli izlemistim ahaha abi 8sanirim s. jobs9 bir suru isik oyunundan sonra elinde bir cd ile geldi, -eee diyeceksiniz ki bunda cd rom surucu yok - deyip elindeki cd yi diklemesine ust kismina birakinca yumusak bir sekilde cd iceri girdi ben bu arada arrrrgghhh picler diye bagiriyordum
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ecrix ve Exabyte Birleşti

anonim

Küçük ölçekli firmalar için backup çözümleri sunan ve bu konuda dünyanın önde gelen firmalarından Ecrix ve büyük ölçekli firmalara network storage çözümleri sunan Exabyte geçtiğimiz haftalarda güçlerini birleştirme kararı aldılar. HP ve Compaq Desktop ve Sunucularda standart olarak gelen Ecrix backup uniteleri, artık network storage piyasasında da kendini göstermeye başlayacak. Son aylardaki dünyadaki IT sektöründeki kriz bakalım başka hangi firmalarin evliliklerini karşımıza çıkaracak.

Bu tip güç birliğini ve evlilikleri bizim ülkemizdeki firmalar da başarabilse belki de ekonominin en azından IT Sektörünün gelişmesi ve IT sektöründeki işsizliğin bir nebze de azalmasına sebep olabilir.

Devler karşı karşıya: Dual Opteron vs Dual G5

sundance

Bu araştırmada şu anda masaüstündeki yegane 64 bitlik platform olan Opteron ve G5 bilgisayarlar çeşitli testlere tabi tutulmuşlar.

Benchmark testlerinin sentetikliği her zaman tartışılan konu olmakla birlikte hiçbir bilgilendirici yanları olmadığını iddia etmek de yanlış olur diye düşünüyorum.

Test sonuçları ilginç: Dual G5 her konumda Opteron´dan hızlı çıkmış, bir alan hariç : Photoshop 7 :)

LUDWIG ve Robotların Neşeli Dünyası

FZ

LUDWIG ortalama bir insanın %80'i kadar bir hacme sahip, iki kollu (her biri üç serbestlik derecesine sahip), dönebilen kafası üzerinde stereoskopik kamera taşıyan insansı bir robot. Diğer insansı robot örneklerine kıyasla daha az serbestlik derecesine sahip çünkü geliştirilmesindeki esas amaç algılama, bilgiyi temsil etme ve tanıma problemleri üzerinde çalışan araştırmacıların bu konular üzerinde yoğunlaşmalarını sağlamak...

Donanımda yeni madde antimon-tellür

Soulblighter

Royal Philips Electronics araştırmacıları, mevcut belleklerin yerine geçebilecek yeni bir maddenin oluşturulduğunu açıkladı. Bu maddenin kullanıldığı teknik sayesinde DRAM ve flaş bellekler tarihe karışacak.

Philips laboratuvarlarında geliştirilen yeni madde antimon ve tellürün (tellurium) bileşiminden oluşuyor. CD’lerdeki düzeneğe benzer bir şekilde çalışan yöntemde, lazer, maddenin üzerinde bir noktaya yönlendiriliyor ve maddenin yüzeyi ışını geri yansıtıyor. Geri yansıma, lazerin değdiği yüzey noktasındaki moleküllerin dağılımına göre farklılık arzediyor. Molekül dağılımındaki farklar, bu yansımada da çeşitlilik yaratıyor. Lazer yansıması daha sonra, dijital dilde sıfır ve bire dönüştürülüyor.

NVIDIA Entegre AMD Tesisi Sürüm -2

elrond

NVIDIA yeni chipsetini buglarından arındırmış görünüyor. nFORCE-2 seri üretimine başlanmış. Benim nedense Riva128'den beri bu adamlara bir sempatim var. nForce2'yi ne zamandır bekliyordum, en sonunda çıktı! Hardware testi yapanlara referans boardlar dışında markalı boardlar gitmeye başlamış (Asus A7N8X en öne çıkan)
nForce1(?) pek tutulmadı nedense. Ben çıktığı gün aldım, iyikide almışım her şeyinden memnun olduğum ilk mainboardum Asus A7N266-D. Neyse nForce-2'nin temel özellikleri şöyle...