Teknoloji videoları

0
anonim
Bilgisayar teknolojileri hakkında okumaktan ziyade izlemekten keyif alan arkadaşların özgürce indirip seyredebilecekleri videoları barındıran bir site Tech Shows. Ayrıca sitede Open Software üzerine yayın yapan programlarında (Go Open vs.) videoları mevcut.

Herkese iyi seyirler.

Görüşler

0
FZ
Öncelik sırasına göre hoşuma gidenler:

http://www.pbs.org/cringely/nerdtv/

http://thebroken.org/

http://hak5.org/episodes/

http://www.infonomicon.org/video.php

http://www.packetsniffers.org/

http://www.rocketboom.com/vlog/

http://revision3.com/systm/
0
sefalet
Fazlamesaiciler böyle vidyo olaylarına girmezler mi acaba? tv ile tecrübe edinmişken farklı şeyleri gerçekleştirebilmek adına.

İlk bölüm linux nasıl ve neden kurulur mesela.Size kalmış, yeni bu işlere girenler için ya da ileri düzeydekiler hedeflenerek yapılabilir.İkiside olsa daha güzel olur tabi.

Bizde gurur ile dağıtsak elden ele, bu konulara aç Türk Milletine.
0
FZ
Yayılır mı gerçekten bilmiyorum. Mesela Kablo TV'den (olmayışından, vs.) şikayet eden kaç kişi eski programların tekrarını sağdaki FM TV resmine tıklamak sureti ile izlemiştir?
0
bm
Bunu kac kisinin yaptigini niye bilmiyorsunuz? (Ben daha bakmadim. Streaming video, browserda video filan sevmiyorum ben, o dosya halinde cekulebilen linklere bakacagim bir ara yahut vlc'den akisi dosya yapma metodunu kullanacagim).
0
sefalet

Warez sitelerde büyümüş biri olarak size bu tür etkileşim isteğinin ne kadar yüksek olduğunu anlatamam.Artık doküman yazma geride kalmaya başladı en acemi kullanıcı bile bir sorunu olduğunda ya da paylaşmak istediği bir şey olduğu zaman bunu ekran görüntüsü alan yazılımlar ile görüntülü yapıp birde buna ses eklentisi yapıyor.

Demek istediğim artık bu yollar varken birikimi olan insanların özellikle bilişim felsefesi ve teknik yönü olan konularda bu tür etkileşimlere girmesi gerek.Elden ele dolaşacağından emin olabilirsiniz.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cep telefonuyla Telnet, ICQ ve diğerleri !!!

sundance

Trancell.com isimli şirket web sitesi üstünden ICQ mesajı, e-mail atabilmeyi, Internet'de surf yapabilmeyi ve dahası telnet ile bir yerlere girip işlem yapabilmeyi sağlıyor.

İnanması zor, denemesi kolay. Şahsen ben Larweda gelsin de onun telefonundan deneyelim diye akşamı bekliyorum ;)

GMAIL: pop3 desteği ekledi

mos

1000 mb 'lık e-posta kotası sunmasıyla dikkatleri henüz beta aşamasındayken bile üzerine çekmeyi başaran GMAIL , şimdi de pop3 ve otomatik posta yönlendirme desteği sağlıyor.


SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

FZ

Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

ShiftDelete.Net Yayında

berkin

Uzun bir süredir küçük bir arkadaş grubuyla üzerinde çalıştığımız ShiftDelete.Net bir kaç gün önce yayına girdi. Yayına girene kadarki çalışma yoğunluğumuz devam ettiği için bu vakte kadar uzun süredir üyesi olduğum FazlaMesai'yi bu gelişmeden haberdar edemedim.

Tembelim Ama Sorumsuz Değilim - odevim.com

FZ

Tembelim ama sorumsuz değilim diyen yurdum genci, okuldaki ödevlerle boğuşmak ve bu boğuşmadan yüzünün akı ile çıkabilmek için yepyeni bir kaynağa kavuştu! Şimdiye dek benzerlerini yurtdışında gördüğümüz, genellikle İngilizce olan ödev sitelerine benzeyen bir site olan odevim.com nihayet Türk gençlerinin hizmetinde.