Thunderbird 1.0 hazır

0
mos
Mozilla ekibi tarafından geliştirilen e-posta, USENET (News), istemcisi Mozilla Thunderbird 1.0 sürümü inidirmeye hazır.

Konuyla ilgili duyuruya bakılırsa artık RSS ve Blog takip etmek icin Thunderbird bize yetecek.

Editörün Notu: MS Outlook, MS Outlook Express, vb. programları kullanan arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza yardımcı olmanın ve onları aydınlatmanın zamanı geldi! Başarı öykülerinizi bizimle paylaşmamanız için mantıklı bir sebep göremiyoruz, siz görebiliyor musunuz? ;-)

İlgili Yazılar

Google ve Mozilla işbirliği

vizyoner

Google Microsoft´a karşı ciddi rekabete girişiyor ve tarayıcı savaşlarında yeni bir dönüm noktasına geliyormuşuz gibi görünüyor. Mozilla'nın güçlü tabanını kullanarak, ötesinde Semantic Web kullanılacak gibi: http://novaspivack.typepad.com/nova_spivacks_weblog/

Mozilla Thunderbird

butch

Mozilla bölünerek çoğalmaya devam ediyor. Daha önce de Firebird projesi Mozilla'nın diğer yüklerinden arındırılıp hızlı, hafif ve amacına uygun bir tarayıcı olması amacıyla başlatılmıştı. Bu kez Mozilla'nın diyet sebebi bir mail istemcisi. Projenin adı Thunderbird. Amaçlar Firebird ile benzer. Bir deneyin derim. Ama uyarayım Mozilla'nın tamamı 11 MB'ken, Thunderbird 9 MB.

Mozilla 1.0`a Doğru!

anonim

En son çıkan Mozilla CVS'leri kendilerini 1.0 diye tanıttılar mozilla camiasina. Yani kısaca 1.0 sürümüne artık bir kaç gün kaldı diyebiliriz.

Haber ile ilgili ayrıntılı bilgiye slashdot.org'daki ilgili başlıktan ve Mozilla haber grubuna atılan mesajlardan ulaşabilirsiniz.

Davos Mozilla dedi

avukatahmetusta

Dünya Ekonomik Forumu 2007'nin teknoloji öncülerini açıkladı.

Bilgi teknolojisi dalında seçilenlerden birisi de Mozilla oldu.

Mozilla'nın CEO'su ve başkanı Mitchell Baker ile konu ile ilgili yapılan röpörtajı buradan okuyabilirsiniz.

Mozilla Labs'tan Cep Telefonu Tasarımı

tongucyumruk

Mozilla Labs konsept serileri dahilinde yeni cep telefonu tasarımları olan Seabird'ü duyurdu. Sistem tek başına bakıldığıda üzerinde Firefox yüklü olan sıradan bir Android yüklü smartphone'a benzese de bazı kritik özellikleri ile sıradan telefonlardan ayrılıyor.