Türkçe JAVA kitap projesi

0
binner3
Türkçe olarak da birşeyler hazırlanıyor ama böyle bir oluşuma destek verenler neredeyse yok gibi. Millet olarak birlik olup böyle büyük bir projeye imza atmaya ne dersiniz?

Görüşler

0
FZ
Valla az önce bölümlerin üzerinden şöyle bir geçtim ve epey etkilendiğimi itiraf etmek istiyorum. Gayet güzel bir Türkçe ile (ufak tefek eleştirilecek şeyler var ama olsun) gayet güzel, temiz, düzgün, pedagojik formatta hazırlanmış bir metin.

Üzerinde epey emek harcanmış olduğu belli oluyor. Kod renklendirmesi, açıklama satırları ve şekiller de gayet net ve bilgilendirici.

Böylesine kaliteli ve önemli bir projeye emeği geçen ve geçmekte olan herkese ciddi ciddi teşekkür etmek istiyorum.
0
anonim
Arkadaslar bu calismada emegi gecen herkese tesekkur ederim. Anlatim tarziyla ve doyurucu grafiksel ornek , modellemelerle anlasilirlik daha da arttirilmis.
Java gibi gelecegin bir numara olacak programlama dilini Turkce bir kaynaktan ogrenmek bir cok merakliyi belkide Java Coder yapacaktir :))

Ellerinize Saglik :)
0
anonim
Bende bu kitabın hazırlanmasına emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. İlgiyle okuyorum. Ayrıca kitabın pdf olarak düzenlenip meraklıların download etmesine izin verirseniz bir iyilik daha yapmış olursunuz sanırım.
saygılar...
0
anonim
Selamlar,
Java''yı tanımak için Türkçe kaynak arıyordum. Google''dan Java Kitap şeklinde search ettim ve yaklaşık 3 saattir bu kitabı okuyorum..çok akıcı ve okuyanın sindirebileceği şekilde programcılık hakkında yazılmış nadir türkçe kaynaklardan biri.. Sizlere ve vermiş olduğunuz bu emeklerinize saygı ve sevgilerimi sunuyor, başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum..Teşekkür ederim..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

NetBeans 5.0 çıktı!

jfever

Sun tarafından açıkça desteklenen açık kaynak kodlu Java geliştirme platformu NetBeans baştan aşağı yenilendi ve 5.0 sürümü indirilmeye hazır.

Yenilenen arayüz geliştirme araçları, populer uygulama sunucularına destek (JBoss, Weblogic, Sun AppServer, Tomcat.) , JSF ve Struts desteği, geliştirilmiş kod yardımcısı, editör özellikleri ve daha pek çok yenilik.

JSF'ye İnanın !

anonim

Aslında daha sade bir başlık koymak istiyordum paylaşmak isteğim iki jsf makalesi için. Ancak jsf'ye giriş niteliği taşıyan bu makalenin başlığı "JSF for nonbelievers" olunca yazının başlığı da kendilinden belli oldu.

Bu ilk makaleyi okuyup. "Her şey iyi güzel nasıl özelleştiririm bu jsf'yi" diyenler içinse bu makale faydalı olacaktır.

Java Kitap Projesi - Bölüm 7

anonim

Türkçe Java Kitap Projesinin yeni bölümü yayında. Yeni bölümün içeriği:
Arayüz (Interface)
Birleştiricilik
Arayüz(Interface) ve Soyut sınıflar(Abstract classes)
Arayüz(Interface) ile çoklu kalıtım(Multiple inheritance)
....

Elektronik Devreleri Java ile Kontrol Edin

anonim

Hobi olarak Robot projeleri uğraşmak isteyenlerin bilgisine sunulur: Ekteki bölümlerde elektronik göz, motor kontrol tekniklerini, Java devresi kullanarak nasıl yapıldığını gösteriyoruz. Kullandığımız Java mikroişlemcisi JStamp, JavaOne toplantısında gösterildi ve büyük ilgi gördü. Hatta bu teknoloji çorbasına Lego beyni entegre etmeyi de başardık. Detaylar için: http://www.bilgidata.com/article_list.jsp?category=robotlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sıkı Dur Mono, Harmony Geliyor...

anonim

Flame yaratmak için söylemiyorum ama şu an için önemli projelerde kullanılabilecek özgür bir j2se veya j2ee gerçekleştirimi (implemantasyonu) ne yazikki yok. Var olan bazı özgür jvm ve derleyiciler gerçekten başarılı işler yapsada, henüz profesyonel anlamda tercih edilebilir durumda değiller.