U.H.A.C.K

0
sansured
Uzun süredir Vector Games tarafından geliştirilmekde olan V2 Oyun Motoru ile geliştirilen oyunun duyurusu nihayet yapıldı. Duyuru ile birlikte küçük bir oynanabilir demo da yayınlandı. Oyun türünün bilim kurgu konulu bir fps olacağı da açıklamalar arasında yer almakda. Oyun ile ilgili detaylı bilgiye oyunun resmi sitesi olan projectuhack.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
mentat
1. Cümle İçindeki Tüm Kelimeleri Böyle Yazarak Ne Kadar Profesyonel Bir İmaj Çizebilirler Ki?

2. Media kısmından anlaşılan iki karakter modellenmiş

3. 26 MB'lık demo videosunu indiriyorum yine de ama o videoda güzel birşeyler varsa neden web sayfasına screenshot konmaz.

4. Keşke projeniz biraz daha olgunlaştıktan, oyunumsu birşeyler ortaya çıktıktan sonra duyursaydınız kendinizi. İki model veya bir quake renderer ile bir senaryoyu yanyana getirip ortaya pekçok grup çıktı ve malesef hiçbiri başarılı olamadı, yani projelerini bitiremediler. Umarım onlardan biri olmazsınız ama onların karakteristik tüm özellikleri gözüküyor dışarıdan bakıldığında.

başarılar dilerim..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)

Go, go, go! Rock 'n Roll!

mos

Bir çok insanın gece gündüz kavramını kaybetmesine neden olan, 56K modemle online oyun oynamaya kasma sebebimiz, lag olmasın diye zamanın dosya paylaşım efsanesi Napster 'ı kapattığımız eşsiz strateji oyunu Starcraft 'ın, bir grup geliştirici tarafından GNU/Linux ortamına aktarılmaya çalışıldığını duydum.

ASUS oyunlarda hile yapan ekran kartı sürücüleri çıkartıyor!

larweda

Tayvan bilgisayar parçaları üreticisi ASUS, ki en çok anakartları ve ekran kartları ile tanınır, uzun zamandır eleştirilen online oyunlarda hile yapmaya yardımcı olan yeni görüntü kartı sürücülerini piyasaya sürdü. Özellikle Half-Life, Quake gibi First-Person Shooter (Birinci şahıs vurucu :-)) oyunlarda, gölgeleri kapatma, duvarların içini görmek gibi taktik avantaj sağlayacak hilelerin sürücü seviyesinde yapılmasına olanak sağlayacak ekran kartı sürücüleri, online oyun topluluklarının tepkisini çekiyor.

Mekansız

FZ

"Mekansız 3 boyutlu FPS oyunudur (Half-Life,Max Payne,Delta Force...vd. gibi). Halen geliştirilme aşamasındadır, ancak yakın zamanda (en azından 2002 içinde) bitmesi planlanmaktadır," diyor sitenin ve oyunun geliştiricisi Emre Evren. Bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor. Demoyu deneyenler yorumlarını buraya ya da doğrudan programcıya iletebilirler ;-)

Oyun için hazırlanmış müziği epey tuttuğumu belirtmemde fayda var (bunu ayrıca MP3 olarak çekip dinleyebilirsiniz.)

Fabrika'dan Halka! Zararına Satışlar Başladı!

parsifal

iSuppli firmasının yaptığı incelemeye göre, Xbox 360'ların içinde kullanılan parçaların fiyatların toplamı 525 USD iken piyasa satış fiyatı 299 USD.

Arabalar için geçerli olan "parça parça satılınca daha çok para etmesi" Xbox 360'lar içinde mi geçerli acaba?