Vah Zavallı Superonline ( ve diğerleri )

0
anonim
Superonline yöneticileri buyurmuşlar: "ISS'lerin internet için vazgeçilmez bir katma değer olan içerik konusunda yapmakta oldukları yatırımın boyutları bilinmektedir. Herhangi bir yatırım yapmadan hazır içeriğin bedava kullanılması, ISS’lerin maliyetlerini arttırmakta olup, TTNet'in oluşturduğu haksız rekabet koşulları sonucunda da çaresiz bırakmaktadır"
Kimse kusura bakmasın, bu sözü söylemek için ya "Internet = Superonline" sloganında kitlenip kendini de inandırmak ya da Internet'in ne olduğu hakkında en ufak bir fikir sahibi olmamak gerekir. Beş milyona internette içerik satmaya kalkıştıklarına göre ticaretten de ne anlam çıkardıkları apayrı bir tartışma konusu tabii.

Yahu, en en en basit mantıkla, Google'in indekslediği 1 milyar küsur sayfanın kaç tanesi bu müthiş-içerikli ISP'lere ait? Bu ISP'ler üstüne konup müşterilerine bedavaya sundukları bu içerik için ne ödüyorlar? Böyle bir mantık olabilir mi? Bankalar bitti, Boğaz'daki yalılar kapışıldı, şimdi de sıra Internet'teki bilgiyi mi parsellemeye geldi?
YOK ÖYLE YAĞMA...

Görüşler

0
anonim
Zavalli tabiiki, hemde ne zavalli , yaw adamlar daha ISP nedir bilmiyorlar cok ciddiyim, vermis parayi bir sirkete kurdurmus ISP sini , almis adamlari oturtmus, calisanlarin Internet den anladiklari tek kelime kurumsallik , icerik falan filan, bu Superonline Amerika da olsa idi yol gecen hani olurdu :), adamlar hic ama hic bisi bilmiyorlar, aslina bakarsan biliyorlar ama yanlis :) bos , bir toplantida oturup konussan hepsi universite mezunu alirlar 2000 $ maas sen ise issiz bir adam seni hor gorurler dinlemezler, cunki onlar Internet dir ya (Internet=Superonline) sonra sen (yaniben) gidersin cakiverirsin sayfalarina imzani , iki gun sonra aciklama yaparlar dns de hata oldu bizden kaynaklanmiyor filan falan , bos bu Superonline Bos ah pardon SuperOFFline

bye :)
0
anonim
lale diye bir tabir var bizim irc networkumuzde arkadashlar arasInda .. yani bu zuperonline :) tam bir LaLe :)) adamalara 5 mail attIm zamanIn birisinde cevap yazma zahmetinde bile bulunmadIlar universite mail acc 1 mail atinca birazda firca tabir edicem :) basInca kalayI anInda cevap yazdIlar kurumsal bir yermish vs vs vs dediler aynen :)
bir ara dedim indirelim :) sonra vakit olmadI internet=isbirligi abi yok otesi

:) see u later
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mazlum Web Tarayıcısının Yükselişi

Soulblighter

Microsoft'un Internet Explorer'ının kullanım oranı düşüyor, fakat firmalar hala özellikle IE için web sayfaları yapmaya devam ediyor.

WebSideStory'den gelen son verilere göre IE kullanımı son çeyrekte %2 azaldı. Fakat IE'yi tamamen yok etmek imkansız. Çünkü IE harici internet tarayıcıları hala "browser not supported" uyarısını görmeye devam ediyorlar.

Opera´nın MSN´den İntikamı

FZ

Meşhur ve çevik Internet tarayıcısı Opera hem 7.01 numaralı sürümünü çıkardı hem de daha önce kendisini kullanan Internet kullanıcılarını taciz eden MSN portalinden intikamını aldı.

Yeni Bir Harita Sitesi

FZ

Bilgiye benzersiz ve rakipsiz erişim alternatifleri sunan internetin gözde konu başlıklarından biri de haritalar. Google ve Microsoft başta olmak üzere birçok hizmet sağlayıcı web sitelerine eklediği uydu destekli haritalarla dünyanın neredeyse her köşesini birkaç tıklama uzağımıza kadar taşıdı. Ancak ABD dışındaki hemen hiçbir ülkede bu haritalar yerel bilgilerle donanmış değil.

İki Nokta ve Orsa adlı iki Türk bilişim şirketinin ortaklığıyla geliştirilen haritasitesi.com bu boşluğu doldurmayı başarıyor. Türkiye'yi sokak sokak, şehirden köylere kadar kapsayan hizmet benzer hizmetlerle hemen hemen aynı arayüze sahip. Dilediğiniz yeri sokak ismi girerek 'Haritada Bul' başlığı altında arayabildiğiniz gibi 'Nokta Bul' başlığında Türkiye genelinde ya da odaklandığınız noktadaki belediye binası, itfaiye amirliği, vergi dairesi, hastane, pastane gibi özel ilgi alanlarını da bulabiliyorsunuz.

Kaynak: Radikal

Yanlış adamı tutukladınız

onu2

En büyük 'BitTorrent tracker' "The Pirate Bay" ile ilgili davanın (1, 2, 3, 4) yeni bir etkisi daha: filesharer.org

"It is us, the millions who use their site. They've got the wrong people."

Şu ana kadar harekete katılan 803 kişi bulunuyor.

Belki sizde bir suçlusunuz?

rainbow9 - web tabanlı web geliştirme laboratuvarı

anonim

Rainbow9, Javascript,CSS ve HTML dilleriyle web arayüzü geliştirenler için yapılmış, açık kaynaklı bir laboratuvar uygulamasıdır. Rainbow9 ile geliştiriciler pratik biçimde deney/derleme işlerini arşivleyebiliyor, isterlerse çalışma grubu oluşturarak projeyi eş zamanlı yönetebiliyorlar. Rainbow9, aynı zamanda kod tamamlama ve javascript tabanlı eklenti desteği gibi özelliklere de sahip, kullanmaya başlamadan önce tanıtım videosunu izlemekte fayda var.