Yalancı Ofis tartışması

0
anonim
Microsoft bir süre önce Zoho'yu yalancı ofis olarak anons etti. Zoho'da bunun üzerine http://fakeoffice.org/ isimli yeni bir site açarak Microsoft'a yanıt verdi.
Zoho'nun Microsoft'a karşı verdiği cevap ise çok ilginç. Bir Hintli firma tabii ki yerel ögeleri kullanacaktı. :)

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win..." -- Mahatma Gandhi

Görüşler

0
error
Ofisim, ofisin, ofis.. Ofisiz, ofissiniz, ofisler..
0
integra_tzr
şarkı süper :)
0
o_ozardic
iyi "sözde ofis" gibi bi ifade kullanmamışlar :)
hadi buyrun tartışmaya ...
0
Tarık
Ben google dökümanlarım yazı aracını çok yoğun kullanıyorum şahsen. Hani internette olması bazen güvensiz gelmiyor değil ama eşşek gibi open ofisi iki yazı yazmak için kurmaktan yeğdir diye düşünüyorum. (hemde bu geri kafalılıkla :D)
0
pichoscosama
Acaba bu Google'a rakip çıkarmak için bir taktik mi? Bildiğiniz gibi Google'ın da Web arabirimli Ofisi var. Microsoft bahsetmese kaçımızın Zoho'dan haberi olurdu?
0
Tarık
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=4181
0
erika
Türkiye'de bir iş ortağı Zoho'yu ana firma ile birlikte çalışarak yerelleştirmiş. Şu anda bütün Zoho hizmetlerine Türkçe olarak erişmek mümkün.

http://www.teknocube.com
0
erika
Ayrıca Alman yazılım firması SoftMaker'da full Türkçe desteği olan SoftMaker 2010 Office sürümünü yakında çıkarıyormuş. Online ve kurulabilir alternatif yazılımların sayısının artması yazılım endüstrisi için sevindirici bir gelişme.

http://www.softmaker.com/english/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Democracy Player ve Videocasting

batasoy

Democracy Player'da Türkçe: artık Videocasting'leri takip etmek ve geleceğin televizyonu olan Internet TV'ye adım atmak daha kolay. Son derece başarılı arayüzü, kolay kullanımı ve daha da önemlisi programın yaratıcı firmanın ortaya çıkardığı Broadcast Manager ile, artık siz de kendi yayınınızı yapabileceksiniz! Detaylar dergimizin Nisan sayısında; ancak programı bugün indirerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

Verimerkezi ile havuz ısıtmak

Betelgeuse

Bir verimerkezindeki sunucuların ürettiği ısı ile neler yapılabilir dersiniz?

Şimdide elektronik bomba korkusu sardı..(EMP)

kuzen

DIŞ HABERLER SERVİSİNDEN... ABD'nin gelecek yıl deneyeceği "EBomb", yani eletromekanik bomba, aklın sınırlarını bile zorlayacak kadar büyük felaketlere yol açabilecek. Her şey bir göz kırpması kadar kısa bir zaman içinde olup bitecek. Evinin içinde kendi halinde oturan biri önce uzaktan keskin bir çatırtı duyacak. Muhtemelen bu sesi bir şimşek veya yıldırım sanacak. Ama o bunları düşünene kadar, uygar dünya en az 200 yıl önceye, elektriğin henüz keşfedilmediği yarı karanlık dönemlere geri dönecek.

Wikipedia dünya basınını kandırdı!

FZ

Oscar ödüllü Fransız besteci Maurice Jarre, geçen Martta ölümünden sonra bazı uluslararası büyük gazetelerde çıkan anma yazılarına göre, "Öldüğümde hala kafamda çalan son bir vals olacak" demişti.

Ancak gazeteler bu şık cümleyi, internete bağlanabilen herkesin, istediğini yazıp, düzeltip, ekleyebildiği açık ansiklopedi Wikipedia’dan almışlardı.

Guardian, Independent gibi ünlü gazeteler ile BBC Music Magazine ve Daily Mail gazetesinin internet siteleri, yayımladıkları anma yazılarına koydukları bu cümleyi, internete bilgi kaynağı olarak güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu göstermek isteyen İrlandalı bir öğrenci uydurmuştu.

Slashdot CSS tasarım yarışması!

larweda

www.slashdot.org sitesinin editörü CmdrTaco, Slasdot'a yeni bir yüz ve tasarım için herkese açık bir tasarım yarışması açıkladı. Şu anki SlashCode'a uyumlu olacak (şu anki CSS altyapısı ile aynı formatı kullanacak tasarımların katılabileceği yarışmanın bir de dizüstü bilgisayar hediyesi var.
İlgilenenler buraya.