GUIdebook: Kullanıcı Arayüzü Sergisi

0
Soulblighter
Genişlemekte olan içeriğiyle, bu site, bir çok işletim sisteminin, eski sürümleri dahil, ekran görüntülerinden tutun da, uygulamaların açılış ekranlarına ve görüntülerine kadar bir çok grafik arayüz resmini barındırıyor.
Uygulamalar kısmında şu an sadece Photoshop bulunuyor. Photoshop'un 0.63 sürümüne bakın da nereden nereye gelmişler şöyle bir tarihi gezinti yapın derim :)

Görüşler

0
loker
Daha dün 1975 ve sonrasında doğan bir grup evde bilgisayar kullanan ilk kuşak içinde olduğumuzu fark edip gui'li bilgisayarlar ne zaman ortaya çıktı da evimize kadar girdi diyorduk... windows, os/2, macos, amigaos, XFree gibi detaylara bakılınca gerçekten de bu gelişmelerden öncesini bilmeyen, ama bu gelişmeleri başlangıcından itibaren yaşayan ilginç bir kuşaktaymışım... Ne güzel bir siteymiş yahu...
0
Soulblighter
İşin ilginç yanı bazı grafik arayüzlerin dönemine göre çok profesyonelce yazılmış olması. Keşke dönemimize kadar gelebilselerdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

... eşşeklik baki kalır...

parsifal

Yüzlerce öğretim elemanı, binlerce öğrencisi olan bir üniversitenin web sayfasının nasıl olabileceği konusunda hiç fikriniz var mı? Veya sitenin içeriğinde neler olmalı acaba?

E buyrun o zaman kendilerini ülkenin en iyi okullarından biri sayan, öğrencilerine en iyi imkanları verdiğini söyleyen meşhur üniversitenin web sayfası.
ismini burda vermeye utandım. Girince göreceksiniz nasıl olsa...
(not: belki yenilemişlerdir diye devama sayfanın bir örneğini koydum)

Agent Smith Nasıl Çoğalıyor?

cbc

Popüler furya Matrix'in 2. bölümünde etraf Ajan Smith kaynıyordu. Matrix'in bir yazılım olduğunu bilen herkes nasıl kopyalanacağına dair fikir yürütebilir. Fakat...

Mazlum Web Tarayıcısının Yükselişi

Soulblighter

Microsoft'un Internet Explorer'ının kullanım oranı düşüyor, fakat firmalar hala özellikle IE için web sayfaları yapmaya devam ediyor.

WebSideStory'den gelen son verilere göre IE kullanımı son çeyrekte %2 azaldı. Fakat IE'yi tamamen yok etmek imkansız. Çünkü IE harici internet tarayıcıları hala "browser not supported" uyarısını görmeye devam ediyorlar.

Proje Yönetiminde Türkçe Paylaşım Merkezi

anonim

Proje Yönetimini konusunda Türkçe kaynak sıkıntısının önüne geçmek, öğrencisinden uzmanına dek bir paylaşım ortamı hazırlamak amacı ile açılan yeni bir site: PMboard.org

FreeWiFi - Özgür Network

anonim

Uzun zamandır niyetim vardı ve stallman.org'da yapılan çağrıyı da görmem üzerine freewifi.sometwo.net 'i açtım. Kısa sürenin çalışması olduğu için yanlışları olabilir (olacaktır). Desteğinizi ve mevcut hatalar için düzeltmelerinizi bekliyor.