Linux Eğitimleri devam ediyor...

0
butch
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü Open Source Enterprise Centre tarafından gerçekleştirilen Linux eğitimlerinde ikinci dönem hem 1.kur hem de 2.kur sınıflarıyla 24 Mayıs'ta başlayacak.

Her biri 20 saatten oluşan bu iki kur sonunda Linux bilginiz İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından verilecek bir sertifika ile belgelendirilecek. Eğitim programı hakkında detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr adresindeki programı mutlaka inceleyin. Bizimle iletişime geçin.

Boran Puhaloğlu
e-posta : boranp@bilgi.edu.tr
Telefon : (212) 2162222 - 272

Görüşler

0
FZ
Bu sefer daha da `sıkı´ ve `eğlenceli´ geçeceğe benzer ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kamuda Açık Sistemlere Geçiş Kervanına Brezilya da Katıldı!

anonim

İki gündür benzeri bir haber duymamıştım. Tam merak etmeye başlamıştım ki Brezilya'nın da açık sistemler konvoyuna katılma kararını gördüm: İlk bakışta biraz fazla iddialı bir geçiş oranı gibi görünmekle beraber neden olmasın?

Belki yanlış yerde söylüyorum ama gençlere en kısa zamanda LINUX öğrenmelerini öğütlerim. Hem de iyi öğrenmelerini. LINUX bu hızla yaygınlaşmaya devam ederse Micros~1 haklı çıkacak ve LINUX sistemlerin sahip olma maliyetleri sistem yöneticisi maaşları yüzünden çok ama çok artacak.

Fedora Core 5 çıktı!

maeqlin

Red Hat'in desteklediği GNU/Linux distrosu Fedora Core'un beşinci sürümü yayınlandı.

Adım adım Linux'a geçiş

sundance

Niyam.com'da yayınlanan bu makale yedi aşamada GNU/Linux sistemlere geçmeyi ve mevcut gündelik işlerinizi orda gerçekleştirmeyi anlatıyor.

Arch Linux 0.5 İncelemesi

anonim

Arch Linux kendisi gibi fazla bilinmeyen Crux linux üzerine kurulu bir dağıtım. En büyük özelliği BSD ve Gentoo tarzı ports sistemine sahip olması bu da yazılım kurmayı fazlasıyla kolay hale getiriyor. Arch´ın farkı kaynak tabanlı değil binary bir dağıtım olması bu da Gentoo ya oranla daha hızlı kurulum anlamına geliyor.

Linux`a IDE-CDWriter Kuruyoruz!!!

sundance

Eğer Kablonet veya DSL`iniz varsa, hiçbir zaman yeteri kadar harddiskiniz olamaz :) Bu düşünceden yola çıkarak bugün gidip kendime bir CD-Writer aldım. Yaklaşık birbuçuk yıldır gururla kullandığım Linux sistemime bu CD-Writerı tanıtabilmek için sekiz saat kadar uğraştıktan sonra başarılı oldum.

\r\r \r\r Sizlerin en azından uğraşmamanız için, Fazlamesai ürünlerine bir yenisini daha ekleyelim dedim ve bu sancılı süreci mümkün olduğu kadar pratikleştirdim. İyi cd basmalar (en iyi p2p MLDonkey, işte o kadar ;)