Linux Semineri -> Linux: Avantajlar ve Fırsatlar

0
loker
Linux Kullanıcıları Derneği, 28 Mayıs Cumartesi günü Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde bir seminer düzenliyor. Görkem Çetin'in Linux'un yarattığı avantajları ve fırsatları anlatacağı seminer, saat 13:30'da başlıyor. Katılım her zaman olduğu gibi herkese açık. [ Detaylı Bilgi ]

İlgili Yazılar

''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005'' Filmleri #1: Miguel de Icaza

butch

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005 sunum kayıtları yayınlanmaya başladı. Sizleri Miguel de Icaza'nın "The Linux Desktop & Mono Development Platform" sunumuyla başbaşa bırakıyoruz. Filmlere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer filmler de yolda.

Kuantum Bilgisayar

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar:

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Duyuru

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü, gelenekselleştirdiği Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin, bu yıl beşincisine ev sahipliği yapıyor. 2003 yılından bu yana düzenlenen etkinliğe, her yıl özgür yazılım dünyasının tanınmış isimleri konuşmacı olarak katılıyor. Etkinliğin bu yılki konukları arasında Ubuntu Topluluk Yöneticisi Jono Bacon ile Özgür Yazılım Vakfı genel danışmanı, Yazılım Özgürlüğü Hukuk Merkezi'nin kurucusu ve başkanı Eben Moglen'de bulunuyor.

Dünya Plone Günü - 2009

anonim

Plone, önde gelen, açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden biridir. İçerik yönetim sistemleri, bir yandan günün teknolojik şartlarını yerine getiren, kaliteli web sitelerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini, diğer yandan da teknik bilgisi olmayan kullanıcıların bu sitelere kolayca içerik katkısı yapabilmelerini sağlayan uygulamalardır.

Inet-tr 2001´de Linux Seminerleri

anonim

1-2-3 Kasım`da İstanbul Harbiye Askeri Müze'de yapılacak olan 7. Türkiye'de Internet Konferansı'nda Sergi Salonu'nda 3 gün boyunca linux seminerleri yapılıyor. Ayrıca salonun girişinde bulunan linux standında, linux`a ilgi duyan katılımcılar kafalarındaki birçok soruya yanıt bulabilecekler.
http://www.linux.org.tr/seminer/