LKD seminerleri Polis Akademisi / İzmir

0
loker
LKD bu hafta İzmir'de ve Ankara Polis Akademisi'nde seminerler veriyor...
Ankara Polis Akademisi'ndeki Doruk Fişek ve Tolga Korkunçkaya 4 - 5 Mayıs tarihlerinde 16.30-20.30 arası geleceğin Emniyet yöneticilerine seminer verirken;

Ege Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi'nde 5 Mayıs Perşembe günü 18:00'da Onur Küçük Linux Masaüstü Sistemleri'ni anlatacak.

Ayrıntılı Bilgi : LKD Seminer-CG

İlgili Yazılar

12 Mayıs, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Linux Seminerleri

hcg

12 Mayıs Salı günü LKD Seminerleri Karaman'da.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Yunus Emre salonu.

1. oturum 10.30 - 12.00
2. oturum 13.30 - 15.00

Konu : Linux Nedir?, Linux Masaüstü, Linux Kurulumu (Pardus), Çalışan CD'den çalışırken, USB'ye Çalışan Pardus kurulumu

Konuşmacı Mahmut Sedat Eroğul.

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.

Dünya Plone Günü - 2009

anonim

Plone, önde gelen, açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden biridir. İçerik yönetim sistemleri, bir yandan günün teknolojik şartlarını yerine getiren, kaliteli web sitelerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini, diğer yandan da teknik bilgisi olmayan kullanıcıların bu sitelere kolayca içerik katkısı yapabilmelerini sağlayan uygulamalardır.

Chomsky Dilbilim Kuramı Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Dilbilim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Balkız Öztürk, 21 Nisan 2005 yani bu Perşembe, saat 17:15'te "Noam Chomsky'nin Dilbilim Kuramı Üzerine" başlıklı bir konuşma yapacak. Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsündeki ÖFB (Öğrenci Faaliyetleri Binası) Demir Demirgil salonunda gerçekleşecek.

Dilbilim nedir ne değildir, alandaki problemler nedir, dilbilimciler ne tür konulara hangi yöntemlerle yaklaşır, Türkçe İngilizceyi döver mi (!) vb. konularda kaygıları, soruları, merakı, hevesi olan herkese Dr. Öztürk'ün kendine has eğlenceli üslubu ile sunacağı bu semineri tavsiye ederiz.

Linux Kullanıcıları Derneği / EMO Ankara seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği bu aydan itibaren, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi ile ortaklaşa her ayın üçüncü Cumartesi günü birer Linux ve özgür yazılım semineri düzenleyecek. Temel olarak EMO üyelerini hedefleyen, dışarıdan da herkesin katılımına açık olan seminerlerin ilki bu haftasonu gerçekleşiyor. -Ayrıntılı Bilgi-