Özgür Yazılımseverlere Özgür Oyun Platformu

0
gismo
Özgür oyun platformu özgürlüğüne düşkün olanları bekliyor. MSN gaming zone benzeri çeşitli oyunları online oyuncularla oynayabileceğiniz bir platform
linuxplanet 'teki bu makalede ayrıca nexuiz adlı bir Quake 3 clone'undan da bahsedilmiş. Meraklısına.

Görüşler

0
Sytan
Sitemizden dünya ile bağlantı kurup internet üzerinden
OKEY - TAVLA - BATAK ve bir çok Kral Oyun gibi oyunlar oynayabilirsiniz...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

anonim

Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)

GP2x Uzun Yol Testi

redogre

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Gp2x PSP ile karşılaştırılamayacak kadar amatör bi cihaz, ama onu güzel kılan da bu amatörlük.

Öncelikle eksileri:

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

Açık kaynak kodlu Yerli Strateji oyunu

3lobyte

Oyun motoruna varıncaya kadar Türk yapımı olan Civilization Of Ottoman Osmanlının kuruluş tarihinden başlayarak bugüne kadar ki süreçlerin işlendiği bir gerçek zamanlı strateji oyunu.

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.