Web Güvenliği Günleri - İzmir

0
musaulker
Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. ULAK-CSIRT'ın desteği ve katkıları ile 26 Kasım 2007 tarihinde Ege Üniversitesi’nde "Web Güvenliği Günleri - İzmir" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Birbirinden ilginç konuların yer alacağı etkinlikte; kurumlarda web güvenliği anlayışına yaklaşımlar, uygulamalarda ve sunucularda katmanlı güvenliğin önemi, programlama dilleri ve çatıları için güvenlik modülü geliştirme, yaygın olarak kullanılan PHP dili/çatısı için güvenli kodlama teknikleri ve web 2.0 güvenliğinde önemli yer tutan Javascript dili gibi bir çok konuya değinilecektir. Kayıtlar salon kapasitesi ile sınırlı olacağı için bir an önce kayıt olmayı unutmayın. Etkinliğe bilişim ve İnternet güvenliğine meraklı olan herkesi bekliyoruz.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

Görüşler

0
bobrektasi
sonunda izmirde de çeşitli etkinlikler görmek güzel oldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

hcg

11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

Turing Günleri '08: Bilgisayar Bilimleri ve Eğitim

tongucyumruk

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nün, yedi yıldır düzenlediği Alan Turing Günleri başlıklı etkinliği bu sene 17 Mayıs tarihinde Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirecek. İngiliz matematikçi ve düşünür Alan Mathison Turing adına düzenlenen etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da hesaplama kuramında ve teknolojilerinde farklı paradigmalara yer vermekte.

Haliç Üniversitesi Linux Semineri

hsahbal

Haliç Üniversitesi Haliç Yerleşkesi'nde 31 Mart Pazartesi günü 15:00-17:00 arasında Enver Altın tarafından "Linux ve Özgür Yazılıma Giriş" konulu seminer verilecektir.

12 Mayıs, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Linux Seminerleri

hcg

12 Mayıs Salı günü LKD Seminerleri Karaman'da.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Yunus Emre salonu.

1. oturum 10.30 - 12.00
2. oturum 13.30 - 15.00

Konu : Linux Nedir?, Linux Masaüstü, Linux Kurulumu (Pardus), Çalışan CD'den çalışırken, USB'ye Çalışan Pardus kurulumu

Konuşmacı Mahmut Sedat Eroğul.

Principles of Programming using Javascript, in this Web 2.0 era

fkoksal

Güncelleme: etknlik tarihi ve saati değişmiştir.

13 Haziran Cuma günü saat 14:00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünde "Reinventing Programming Education in the Web 2.0 era" başlıklı bir seminer düzenlenecektir. Seminer Dolapdere kampüsünde gerçekleşecektir ve herkese açıktır. Konuşma ve konuşmacı ile ilgili ayrıntılar aşağıdaki gibidir.