11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

0
hcg
11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

İlgili Yazılar

Internet Haftası Linux Seminerleri

anonim

Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.

Koç Üniversitesi, Bi'Kereden Bi'Şey Olmaz Etkinliği

hcg

Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü ve LKD Seminer Çalisma Grubu işbirligiyle, 12 Mart Cumartesi günü Koç Üniversitesi'nde bir etkinlik olacak.

11.00-17.00 arasında gercekleştirilecek etkinlikte dört seminer var:

  • Hakan Uygun: Özgür yazılım öğrencilere ne sağlar
  • Murat Gezer: Linux ve Özgür yazılımlara tanışma ve windowsta vazgeçemeyeceğim programlar
  • Türker Gülüm: Linux ve Özgür Yazılım ile tanışma - Masaüstü
  • Mahir B. Asut: Linux'tan nasıl para kazanılır
TBDGenc'in de desteklediği organizasyon katılmak isteyen herkese açıktır.

Pear Nedir? Ne Sağlar?

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.

MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

coskung

Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.