Chris Stephenson bu akşam CNN Türk'de

0
fkoksal
Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm başkanı Chris Stephenson bu akşam CNN Türk'de yayınlanan Gece Görüşü programında Internet 2 hakkında konuşacak.
CNN Turk Web sitesine göre yayın 23.00'da başlayacak.

Görüşler

0
tongucyumruk
Ah keşke hanım kızımız biraz da Chris hoca'nın konuşmasına izin vereydi...
0
Betelgeuse
Evet yaa, hanım kızımız konu hakkında cahil olduğu halde bilmiş görünmeye çalışarak sürekli sözünü kesti durdu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TTNET STM4 Yurtdışı bağlantısı devrede

AmcA

TTNET Uplink Mrtg sayfasından gözüktüğü kadarıyla TTNET'in yeni STM4 yurtdışı çıkışı bu akşam 16 civarlarında devreye girmiş. Diğer linklerdeki düşüş gene aynı sayfadan rahatlıkla izlenebiliyor.

Birisi Yüksek Hızlı Bağlantı Mı Dedi?

FZ

Bilimadamları Sunnyvale, California'dan Hollanda'daki Amsterdam'a 6.7 GB veriyi 1 dakikadan daha kısa bir sürede yollayarak yeni bir rekora imza attılar.

Stanford Doğrusal Hızlandırıcı Merkezi'ndeki bilimadamları fiberoptik bağlantı üzerinden 6.7 GB'lık veriyi 6800 mil uzağa çok kısa sürede iletmeyi başardılar. Bu çalışmanın gerçekleştirildiği merkez ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı olarak Stanford Üniversitesi bünyesinde çalışıyor. Söz konusu verinin bir uçtan diğerine aktarılması yaklaşık 58 saniye sürdü.

ArsDigita

exalted

2000 yılının Eylül ayında başlamış, 2001'in Temmuz'unda bitmiş bir hikaye ArsDigita. MIT'nin bilgisayar bilimleri bölümünü temel almış kendisine ve çıkmış yola; ancak yolun sonu çabuk gelmiş.

Küçük casuslar artık büyük tehdit

mos

haberde göreceğiniz üzere; bir zamanların -can sıkmaktan öteye gitmeyen- casus yazılımları, hiç küçümsenemeyecek bir pazarın doğmasına sebep olmuşlar.

First Monday: Derinlemesine Web 2.0 Eleştirisi

FZ

Yaklaşık 12 yıldır Internet ile ilgili makaleleri yayınlayan ve hakemli dergi statüsünde bulunan First Monday'in 3 Mart 2008 tarihli güncel sayısının kapak konusu "Critical Perspectives on Web 2.0" (Web 2.0'a Eleştirel Bakış). İçindekiler bölümünde epey kışkırtıcı başlıklar içeren bu sayı, belki tam da bir şeyleri yapmanın hızını ara sıra dahi olsa yavaşlatıp "neyi neden yapıyoruz ve arkasında ne var?" diye sormayı, eleştirmeyi sevenler için: