Evdeki Malzemelerle Railgun Yapalım

0
tongucyumruk
Aslında böyle bir konuya oyun demek ne kadar doğru orası tartışılır ama olay gerçekten ilginç. Sitede yazılanlara ve amaçlarına bakılırsa MIT'de okuduklarını düşündüğüm Quake hastası bir grup kafadar (kötü türkçe) üşenmeyip oturup bir "Railgun" inşa etmişler...

Sitede yazılanlara bakılırsa da alet şu anda çalışır halde. Açıkçası umarım bu aletin daha ufaklarını falan planlamazlar yoksa sokakta railgunla havaya ateş eden insanları hayal etmekte pek zorlanmıyorum açıkçası... Aletin kendisine ve atış denemesi yaptıkları nesnelere ilişkin fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
adamlarin evindeki malzemeleri ben bizim mahelle elektrikcisinde bile bulamadim ;)
bu arada evde dogramaci falan olmasi da lazim :P
0
excalibur

Railgunin birde rakibi var coilgun.
Railgun inginizi çekiyorsa bunada bir bakin derim

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Brood War 1.08 Çok Şey Değiştirecek

sundance

Hala sabahlara kadar Starcraft`mı oynuyorsunuz ? `Aradan bir on yıl daha geçse bile bu oyun eskimez`diyenlerden misiniz ?

O zaman sıkı durun BroodWar 1.08 patch geliyor
Hem de inanılmaz özelliklerle... Daha sonra izlenebilen oyun kayıtları, oyun sırasında sesli chat ve daha birsürü şey

Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

anonim

Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)

Worms of Prey sevenler!

coskung

Kendine özel bir hayran kitlesi olan Worms oyununun Linux versiyonuna denk geldim. Ağ üzerinden oynama gibi opsiyonlar ve çok enteresan ses & görüntü olayları var. Worms hastaları buraya

Pusu! Tamamı türk yapımı 3 boyutlu ilk oyun!

larweda

Daha önce Türkiyede yapılan Galata ve Lale Savaşçıları oyunları Türk ürünü oyun tarihinde benim hatırlayabildiğim en ciddi projelerdi. Ama her iki oyunun da yabancı rakipleri karşısında çok fazla eksikleri olduğu ve amatörce yapıldığı eleştirileri söylendi. Şimdi matematik mühendisi iki arkadaşın üzerinde çalıştığı bir türkçe oyun projesi var. Pusu (Ambush), Wolfenstein'la başlayıp Doom'la popüler olan ve sonra örneklerinin binlercesi üretilen FPS (First Person Shooter) tarzı oyunlardan biri oluyor. Oyunun ilk test versiyonlarından görülen ise, gerçekten üzerinde emek harcanmış ve Quake, Half-Life, Duke-Nuke'm gibi büyük oyun firmalarının oyunlarına kafa tutacağa benziyor.

Battle Cruiser Remastered

sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne...