Kore'de Internet kafeler kapanınca!

0
sundance
Profesyonel bilgisayar oyuncuları ve kişi başına düşen Internet bant genişliği konusunda, herkesin ilk aklına gelen ülke olan Güney Kore'de, Starcraft'ın apayrı bir yeri olduğu bilinen bir gerçek.

Bu güne kadar, 20-25 yaşlar arasındaki beş gencin, aralıksız 30 saatin üstünde Starcraft oynadığı için kalp krizi sonucu öldüğü G.Kore'de, acaba bir kararname ile "Internet kafeler kumarhane statüsündedir" diyerek bu oyun alanları kapansa acaba ne olurdu?

Sanırız böyle bir şey.

Görüşler

0
ysa
eheh güzelmiş. bende ciddi ciddi okuyorum haberi (:
0
yilmaz
starcraft çıksa da online bir kapışsak.
HD demoları izlediniz mi?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

anonim

Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)

Nerde o eski oyunlar?

sundance

Siz de otuzlu yaşlarına gelmiş bazılarımız gibi, bir sonraki ekran kartını istemek dışında pek de bir yeniliğe sahip olmayan oyunlara gıcık oluyor, C-64 çağının basit fakat bağımlılık yapan oyunlarını özlüyor? Birisi sorduğunda son altı aydır hiç oyun oynamadım diyor musunuz?

The Underdogs ve Retro Remakes en çok ziyaret ettiğiniz siteler arasında mı ?

O zaman sıkı durun, çünkü Remakes 2004 yarışması sonuçlandı. Bütün dinazorları listeyi gözden geçirmeye davet ediyorum, Quest for Tires'dan, Jumping Jackson'a, Beach Head'den, Manic Miner'a, Retro River Raid'den, Jet Set Willy'e kadar birsürü eski dost sizi bekliyor :) Hatta ATARI bağımlıları için ADVENTURE bile mevcut.

Evdeki Malzemelerle Railgun Yapalım

tongucyumruk

Aslında böyle bir konuya oyun demek ne kadar doğru orası tartışılır ama olay gerçekten ilginç. Sitede yazılanlara ve amaçlarına bakılırsa MIT'de okuduklarını düşündüğüm Quake hastası bir grup kafadar (kötü türkçe) üşenmeyip oturup bir "Railgun" inşa etmişler...

Sitede yazılanlara bakılırsa da alet şu anda çalışır halde. Açıkçası umarım bu aletin daha ufaklarını falan planlamazlar yoksa sokakta railgunla havaya ateş eden insanları hayal etmekte pek zorlanmıyorum açıkçası... Aletin kendisine ve atış denemesi yaptıkları nesnelere ilişkin fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

King

elendil

Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)